Den danske sommer har allerede vist sig fra sin særdeles lune side. Danske jordbær har været plukkemodne en måned tidligere end normalt på grund af det varme sommervejr, så fis du bare ud i naboens have og gå på jordbærrov og kreer dig selv en skål god, gammeldags rød grød med fløde.

Så er du nemlig klar til at nyde en perfekt sommer med gaming - og vi er klar til at fejre den sammen med dig.

For når alle folkeskolerne holder sommerferie, eksamenerne er overstået og du har brug for en pause fra arbejdet eller et lille pusterum mellem sommerens festivaller, strandture og solbadning, så er der ingen bedre måde at koble af på end at smække bagdelen hårdt i kontorstolen, smide benene op på bordet og slå nogle timer ihjel foran skærmen med en god, solid omgang gaming.

Vi skriver videre i sommervarmen

Her på Gaming.dk fejrer vi naturligvis sommeren lige som alle jer andre, men det forhindrer os ikke i at fortsætte vores arbejde med at bringe nyheder om e-sport og gaming til vores mange tusinde læsere.

For selvom vi elsker sommer, sol, havet og blæsten og duften af kaprifol, elsker vi gaming endnu mere.

Hele Gaming.dk redaktionen ser frem til en skøn sommer med, forhåbentlig, mange solskinstimer - og husk så lige at tjekke ind på hjemmesiden her og få dit daglige gamingnyhedsfix, når du trænger til at køle af i skyggen.

På vegne af hele Gaming.dks stab af skribenter, administratorere, grafikere, runnere, hjælpere og andet godtfolk:

Rigtig god sommer til jer alle sammen!

Og nå ja. Når vi mødes på den anden side af sommeren, kommer der til at ske rigtig lækre ting her på hjemmesiden.

En længe ventet gave til alle jer, der dagligt læser med herinde. Mens I venter spændt på det, får I lige en hilsen fra endnu et hunkønsvæsen: