NO SIR har netop annonceret, hvem der skal erstatte zaider, som blev smidt på porten grundet episoden med snyd. Ind kommer den tidligere holdkammerat, Hemen "xanzir" Nawros, og ligeledes giver holdet det unge - dog uerfarne - talent, Markus "Kjaerbye" Kjærbye, chancen, imens frande får sparket.

Mandskabet har for få dage siden kvalificeret sig til Assembly Summer 2014 i august, som bliver den første internationale event for flertallet af spillerne, imens de højst sandsynligt også er den eneste danske repræsentant.

Lineup:

  • Danny "BERRY" Krüger
  • Asger "AcilioN" Larsen
  • Nicolaj "mupzG" Jensen
  • Hemen "xanzir" Nawros
  • Markus "Kjaerbye" Kjærbye

Stamspillerne på holdet har sammen udtalt følgende til Gaming.dk om situationen.

Det er med glæde i stemmen, at vi i dag kan annoncere det fulde holdkort hos NO SIR. Ud er gået zaider og frande, mens vores gamle holdkammerat, xanzir, træder ind på holdet, sammen med det unge talent, Kjaerbye.

Nu begynder forberedelserne frem mod Assembly Summer, som vi har kvalificeret os til. Vi har rigtig høje forventninger til vores præstation i Finland, og der skal derfor arbejdes rigtig hårdt de næste par uger.

Vi skal som sagt til Assembly, og derudover deltager vi i SteelSeries Ligaen, SLTV ProSeries og ESEA Main og vi går benhårdt efter at sætte os sikkert på pladsen som Danmarks 3. bedste CS:GO hold - en ambition vi selv føler er realistisk.

Vi kan også afsløre, at vi er på udkig efter en organisation, som vil med på denne rejse. I kan kontakte os på [email protected].
Ligeledes er det lykkes os at få en udtalelse fra den unge spiller, Kjaerbye.
Det er en rigtig glædelig dag, da jeg kan kalde mig NO SIR-spiller fra dags dato. Jeg er rigtig glad for at være en del af holdet, og jeg er rigtig glad for de viser mig tilliden, i forhold til jeg ikke er ligeså erfaren som dem. Jeg er dog sikker på, at jeg lynhurtigt vil kunne overraske, blandt andet til Assembly Summer, som vi skal et smut til i starten af august. Jeg har virkelig kæmpet for at nå hertil, og så er det super, at jeg kan se frem til at til skulle spille sammen med nogle skønne gutter, som jeg socialt har det rigtig godt med, og hvor jeg føler, at jeg passer ind i deres spil.

Om den tidligere holdkammerat, xanzir, og det uerfarne talent, Kjaerbye, kan hjælpe mandskabet til yderligere succes, når de rejser til Finland, må tiden vise.