Om en times tid begynder endnu en uge af det europæiske LCS. Otte uger er allerede blevet afviklet, og vi går derfor ind i den niende uge, hvor hver kamp tæller for de otte hold. Da det er ved at lakke mod enden, kæmper de derfor alle bravt om at få en god placering, for der er tre pladser til verdensmesterskabet på højkant.

Øverst i tabellen finder vi Alliance, som gennem hele sommersæson har haft førerpositionen. Fnatic og SK Gaming har også haft et godt split, hvor der kun har været få bump på vejen. De er dog kommet op på cyklen igen, og har indtaget henholdsvis anden- od tredjepladsen. ROCCAT, Supa Hot Crew og Millenium har haft en del flere problemer, men de er nu lige i hælene på resten af truppen. Mindre godt er det dog gået for Copenhagen Wolves og Gambit Gaming, som lige nu ligger under nedrykningsstregen.

# Holdnavn V T
1 Alliance 14 6
2 Fnatic 13 7
3 SK Gaming 11 9
4 Supa Hot Crew 11 9
5 ROCCAT 10 10
6 Millenium 10 10
7 Copenhagen Wolves 6 14
8 Gambit Gaming 5 15

Størstedelen af holdene jagter en første- eller andenplads, som er et skridt tættere på verdensmesterskabet. Det er dog ikke scenariet for Copenhagen Wolves og Gambit Gaming. De skal give den alt, hvad de overhovedet kan, hvis de ønsker at placere sig over nedrykningsstregen. Begge hold har gjort brug af udskiftninger for at forbedre deres chancer. Gambit Gaming har fået Jakub "Kubon" Turewicz til at tage over i toplane, og Copenhagen Wolves har dansk islæt i deres midlane, eftersom Søren "SorenXD" Frederiksen sluttede sig til dem.

Showet begynder klokken 17:30, og du kan finde kampprogrammet i vores matchticker: