Ét af de nyere danske hold på scenen, ALL IN, som tæller spillere som Frederik "LOMME" Nielsen og Peter "Inzta" Kragelund har netop offentliggjort deres nye hjem.

Organisationen, som de danske drenge i fremtiden skal repræsentere, er græske Refuse, som nogle nok har hørt før, da de til DreamHack Summer 2013 havde repræsentanter som Mikail "Maikelele" Bill og Alexander "SKYTTEN" Carlsson inde i varmen.

Lineup:

  • Frederik "LOMME" Nielsen
  • Peter "Inzta" Kragelund
  • Kristian "tabac0" Simonsen
  • Martin "percy" Wessel
  • Nicolai "glace" Jensen

En af spillerne, Nicolai "glace" Jensen, er sikker på, at opsamlingen fra Refuse kommer til at kunne mærkes på holdet.

Som hold betyder det rigtig meget, at vi er blevet samlet op af Refuse, da det fratager presset fra vores skuldre. Uden en organisation kan der opstå unødvendige bekymringer både økonomisk og socialt, men med støtte fra Refuse føler vi os utroligt sikre!

Ligeledes har der ingen tvivl været omkring, at det skulle være Refuse, holdet skal repræsentere, da folkene bag er helt perfekte ifølge holdet.

Det var faktisk et let valg. Vi faldt utrolig hurtig i dialog med Refuse, og det har været en fornøjelse hele vejen undervejs. Der er god kommunikation imellem ledelsen og spillerne, så det helt klart været med til at påvirke valget. Samtidig har vi en fælles forståelse for tingene, både hvordan de skal håndteres og hvordan vi skal gribe fremtiden an.

Der er ingen tvivl om, at Refuse-navnet stolt skal vises frem i så meget som muligt.

Vi har intentioner om at deltage i så mange online turneringer som muligt, og som det ser ud nu, er vi allerede tilmeldt ESEA, og håber på at tilmelde os Starladder og SteelSeries CS:GO Championship næste sæson. Ellers deltager vi også til NPF #15, hvor vi melder vores ankomst den 10. oktober.
Hvordan holdet vil klare sig i den nye trøje, vil tiden vise. I så fald vil de så vidt muligt forsøge at tilfredsstille organisationen til ovenstående events.