Blizzard har netop offentliggjort det officielle åbnings tidspunkt for del to af Naxxramas, og det bliver således kl. 23:59 dansk tid, at der åbnes for Plague Quarter.

De kort, som åbnes op gennem Plague Quarter er således:

Man skal nok ikke forvente, at se meget til Stoneskin Gargoyle, den kan være stærk i et arena deck med nogle buffs, men i constructed kommer man nok ikke til at se det store til den, da den intet er værd uden en buff, som kan blive silenced. Det minder lidt om Lightspawn.

Unstable Ghoul bliver rigtig interessant at se i spil mod decks såsom Zoo og aggro paladin. De fleste aggro deck har ikke mange 1 health minions, men kombinerer man ham med en swipe eller consecration, bliver det næsten et garenteret board clear imod et aggro deck, som hans stats er perfekte imod. De er perfekte fordi den overlever 2 health attacks, som fx. harvest golem har, den trader lige med scarlett crusader, og den trader med flame imp/knife juggler.

Sludge Belcher er en lidt dyrere Senjin Shieldmaster, men med en deathrattle, som giver en 1/2 med taunt. Man kunne godt forestille sig, at den dukker op i decks, som gerne vil have en taunt til 5 mana, den er nok ikke bedre end Druid of the Claw, så forvent ikke at den dukker op i druid decks. Den kunne til gengæld godt dukke op i et Priest deck, med fokus på anti aggro. I arena er den udemærket, men da den er rare kommer man ikke til at se den så ofte.

Loatheb. De af jer, der har fulgt med efterhånden som kortene blev udgivet, har uden tvivl hørt om ham her. Han er blevet dømt til at dræbe miracle rogue, mange anser ham for, at være must have i et midrange eller control deck. Det tager de nok heller ikke fejl i, en 5-5 for 5 med et fantastisk battlecry er virkelig stærkt. Den er svær at fjerne, for stortset alle decks i det nuværende meta, medmindre man allerede har stats på bordet, til at dræbe Loatheb. Et fantastisk kort i både arena og constructed.

Mage får deres kort i Plague Quarter. Ved første øjekast var det nok det dårligste class card, som kommer fra Naxxramas. Dog vil det senere i Naxxramas være muligt at få et kort, som hjælper Duplicate rigtig meget, nemlig Mad Scientist. Man kunne forestille sig, at Duplicate ville virke godt sammen med KirinTor Mage, men det virker lidt for gimmicky. Du kommer ikke til at se det her kort i freeze mage, aggro mage vil måske anvende det, hvis de kan få to ekstra loot hoarders, En anden mulighed er, at Secret mage med Ethereal Arcanist dukker op, dog har det deck et problem, hvis de to Ethereal Arcanist er det eneste, som decket er bygget op omkring.

Hunter får også et kort i aften. Webspinner er et af de mest omdiskuterede Naxxramas kort. Det der specielt deler vandene, er deathrattlen. Da det kom frem, at det ikke er fra dit deck, men fra alle beast kort i spillet blev der hurtigt uenighed om det her kort. Får du Angry Chickeen? en skam. Vinder du fordi din Webspinner trak dig en ekstra Huffer? Lækkert! Kortet indebærer rigtig meget rng, og derfor er det ikke alle som vil kunne li' det. Det vil være et sjovt kort i arena, fordi du aldrig ved hvad den trækker. I constructed er den lidt mere risky at spille, og uden at vide hvilke chancer man har for at trække de forskellige beast kort(Som man kan se ved Elite Tauren Chieftain, har et af hans kort, Power of the Horde, mindre chance for at give Cairne, end den har for at give Frostwolf Grunt), er det næsten umuligt at vurdere Webspinner.