Det danske hold, myRevenge, drager om få dage til Finland, hvor de deltager ved Assembly Summer 2014. De fuldblods danske tropper er blandt 16 Counter-Strike: Global Offensive mandskaber, som skal kæmpe om guldet.

Det er frem med klaphattene og pong-pongerne, når myRevenge torsdag klokken 20:00 går på banen mod finske ajuri, der er på hjemmebane. Det burde være en kamp, som de danske drenge faktisk har en chance for at vinde, men alt kan ske.

Lineup:

  • Danny "BERRY" Krüger
  • Asger "AcilioN" Larsen
  • Nicolaj "mupzG" Jensen
  • Hemen "xanzir" Nawros
  • Markus "Kjaerbye" Kjærbye

Gaming.dk har haft fat i det unge talent, Nicolaj "mupzG" Jensen, for at høre lidt nærmere om, hvad han ser frem til ved hans første event i udlandet.

Jeg ser frem til at se, hvordan det er at spille i udlandet og at få noget erfaring med derfra, og så ser jeg også frem til en lækker tur med holdet og ikke mindst at vinde!
Som nævnt før, venter finske ajuri i første kamp, som ingen rigtig kender noget til. Holdet har dog tidligere mødt dem online, og der er det gået godt.
Vi har spillet imod dem online, hvor vi vandt rimelig overbevisende, så vi føler os helt sikkert ovenpå til kampen. Det er dog vigtigt, at vi holder jordforbindelsen og ikke undervurderer vores modstander, for LAN og online er to helt forskellige ting.
Spørger man mupzG om forventningerne til eventen, ligger den vestjyske knejt ikke skjul på, at der 100 procent stiles efter guldet, men at de godt ved, at det bliver svært.
Vi går helt klart efter guldet, men vi ved det vil blive svært, men en top4 placering tror jeg, vi alle ville være tilfredse med.
Du kan følge mupzG og resten af myRevenge fra på torsdag af, hvor de spiller første kamp. Eventen har hyret både Auguste "Semmler" Massonnat og Tomi "lurppis" Kovanen til at stå for casting af de bedste kampe - måske myRevenge opgøret er blandt dem.