Søndag eftermiddag lukkede ESL One Cologne dørene, og det blev med svenske Ninjas in Pyjamas som vindere af Counter-Strike: Global Offensive turneringen. I alt 16 hold deltog i turneringen - heriblandt danske Copenhagen Wolves. Gaming.dk har taget en snak med holdets snigskytte, Nicolaj "Nico" Jensen.

De danske spillere fra Copenhagen Wolves måtte tage til takke med et relativt tidligt exit, da det blev til to nederlag og en enkel sejr. Det gav en samlet tredjeplads i gruppen foran norske London Conspiracy, som de også vandt over.

Lineup:

  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Nicolaj "Nico" Jensen
  • René "cajunb" Borg
  • Jacob "Pimp" Winneche
  • Finn "karrigan" Andersen

Gaming.dk har som nævnt tidligere haft fingrene i holdets Nico, som ikke var bleg for at dele hans syn på eventen. Dette være både spillets præstationer, men også fremtidige tanker, og hvordan de nu har tænkt sig at forberede sig fremadrettet.

Først og fremmest. Nu har I haft et par dage til lige at tænke tingene igennem. Hvordan er dine tanker omkring eventen som helhed for Copenhagen Wolves?
Jeg har skam mange positive tanker omkring vores Leftovers projekt her. Eventen var helt kanon, og hvis vi bare kunne have hevet Natus Vincere kampen hjem på de_dust2, så havde jeg været ellevild med turen. Lige nu står vi bare med et udgangspunkt, som ser rigtig godt ud, men med kvartfinale plads i baglommen og med tanke på, hvor lidt vi har været igennem som hold, så havde det været helt sindssygt. Vi er umiddelbart "glade" for vores præstation, men føler samtidig, at vi kunne have gjort det bedre - men det må vi jo bare vise til fremtidige events.
I startede ud mod ukrainske Natus Vincere, som flere af jer har spillet mod tidligere. Man kan roligt sige, at I aldrig rigtig kom i gang på hverken T eller CT siden. Hvad gik helt præcis galt?
Vores "helt fantastiske" forberedelse viste sig i vores T-spil. Vi kunne til punkt og prikke overtage sites og plante bomben, men så røg det hele mere eller mindre også fra hinanden derefter. Jeg er sikker på, at med en måneds ekstra forberedelse, var vi gået ud af den kamp som vindere, men sådan er det jo. Det viser bare, at der skal mere til end individuel performance - teamplay er virkelig vigtigt, og det vises klart på vores spil i særligt den kamp, at det har vi ikke meget af endnu.
I næste kamp mødte I så norske London Conspiracy i en kamp, som blev spillet på cache. Her kan man roligt sige, at det gik langt bedre for jer. Hvad fik I justeret?
Vi fik ikke justeret så meget. Vi gik ind i kampen med samme sind som alle andre kampe og havde egentlig forventet en meget tættere kamp. Vi fik overtaget efter en lidt shaky start, og så gik det ellers som smurt. Vi vinder en eco eller to, og det var grunden til at kampen ikke blev tættere.
Nu vi er ved de_cache, så lad os lige vende det map. Arrangørerne bag ESL One Cologne havde valgt at tilføje det til mappoolen sammen med de_overpass og de_cobblestone. Hvad er dine tanker omkring de_cache efter at have prøvet det i konkurrencemæssig sammenhæng?
Jeg synes de_cache er et udmærket map. Det har også været op og vende i nogle turneringer, og nogle hold har taget pænt imod det, men der er selvfølgelig også de hold med "nej-hatten" på. Hvis man kigger bort fra de_cache og ser på overpass og cobblestone, synes jeg stadig, at det var _alt_ for tidligt at implementere dem til dette event. 

Mapsne er såmænd OK. Man kan sagtens spille dem kompetitivt, men den tidsperiode folk har fået til at lære/forstå de to maps, har været alt for kort. Men alt i alt har det været sjovt at følge resultaterne og ikke mindst kampene på de maps. Jeg håber på, at der bliver beholdt nye maps i mapspool, så vi kan få noget variation - dog må der gerne komme nogle små ændringer på eksempelvis cobblestone.
I tredje kamp mødte I endnu engang Natus Vincere, men denne gang var det på de_dust2. Efter en relativ sløj CT-side, hvor I kun fik fem runder, gjorde I det langt bedre på T-siden. Det hele mundede dog ud i, at I tabte i overtid. Hvad er det ved jeres sammensætning af spillere, der gør jer så gode på T-siden?
Tror igen at det er teamplay, der manglede. CT, især på dust2, er virkelig svær uden en ordentlig gennemsnakket plan. Vores T side var god ja, men stadig med mange mangler. Lukas callede virkelig godt, og vi fik gjort, hvad vi skulle. Individuelt var vi også bare en tand bedre som terrorister - især hvis man tager et kig på mig og Jacob. Tror i alt på CT siden skød vi 8 mand, hvorimod T siden endte på den gode side af 20, såvidt jeg husker, så det var en klar forbedring allerede der - og så blandet med at vi fik læst Na'Vi godt, så var det dét, der gjorde udfaldet.

At vi så er elendige og ikke kan lukke kampen, er noget der skal arbejdes på :D!
Nu har I noget tid inden næste event til at få set på de ting, som skal ændres. Hvad skal I især have rettet op på?
Vi skal have praccet en masse! Der skal ændres nogle småting på diverse maps, og så skal vi selvfølgelig have en masse teamplay ind på rygraden, som kommer efter en helvedes masse timer sammen. Det tror jeg såmænd er det. Vi ser positivt på fremtiden - lad mig sige det sådan.

Næste gang, der er mulighed for at følge Copenhagen Wolves, er ved FACEITs næste Counter-Strike: Global Offensive turnering, som bliver afviklet i starten af næste uge.