Oprindeligt skulle det danske Counter-Strike: Global Offensive mandskab ikke deltage ved eventen, eftersom mousesports vandt den sidste plads. Dog er det tyske hold blevet forhindret i at deltage, hvilket har åbnet for muligheden for danskerne.

I alt fem hold fik chancen for at overtage mousesports plads, inden invitationen blev tilbudt danske myXMG. Henholdsvis ESG!, Team LDLC, Epsilon eSport, Virtus.pro og Titan eSport valgte alle at takke nej, da de ikke kunne stille til start - det kunne danskerne dog.

Det vil sige, at følgende fire hold er klar:

  •  fnatic
  •  myXMG
  •  HellRaisers
  •  Natus Vincere

Gaming.dk fik en kommentar fra en munter holdkaptajn, Nicolai "HUNDEN" Petersen, der ser frem til at spille turneringen.

Så siger vi farvel til familie og venner. Vi tager turen til det krigsramte Ukraine. Her skal vi ned og forsvare de danske farver så godt, vi nu kan.

Vi spillede "gruppespillet" som et mix hold, og efterfølgende fik vi lavet et hold ud af det. Vi endte nummer 10 med en masse tætte kampe mod de forskellige tophold. Vi tager afsted på et afbud fra mouz, og det motiverer os rigtig meget, at vi skal til SLTV finals, da det som udgangspunkt skal bruges til at få mere erfaring som et samlet hold og noget international erfaring til alle mand på holdet.

Vi starter ud mod fnatic, som lige er blevet nummer 2 til EMS. Ønsk os held og lykke - vi spiller med løftet pande, og vi skal nok vise, at vi kan skyde igen mod dem. Forberedelsen er startet så hurtigt, den nu kunne, og vi vil spille samtlige dage inden eventen. Kryds fingre for at vi står i Danmark igen den 1. September.

TAK TIL MYXMG, TESORO, ROCKSTAR, CKRAS for at gøre dette muligt!

I den første kamp mødes henholdsvis svenske fnatic og myXMG, mens landsmændende fra HellRaisers og Natus Vincere mødes i det andet opgør. Eventen skydes i gang sidst på måneden.