Det er ikke set før i Danmark, at et team består udelukkende af Hearthstone spillere, så derfor er det en kærkommen nyhed, at Team Ragnarok nu ser dagens lys. Team Ragnarok er netop blevet dannet af nogen af de bedste danske profiler indenfor Hearthstone.

Lineup for Team Ragnarok er:

  •  Dario "Dorathor" Rahimic
  •  Kristoffer "Herudra" Jensen
  •  Michael "Munkbusiness" Munk 
  •  Andreas "iRonshaft" Thomsen
  •  Søren "Sonny" Bundsgaard

De fleste vil nok kunne genkende et par af navnene, men hvis man ikke allerede kender dem, er her kort lidt om hver profil:

Dario "Dorathor" Rahimic: Tidligere kendt fra League of Legends, hvor han har slået sit navn fast både lidt som caster, men også med en håndfuld LAN-trofæer - inkluderende #1 til NPF 14. Af kortspilserfaring har han spillet Yu-Gi-Oh!, hvor han har en håndfuld respektable placeringer i både danske og internationale turneringer. I Hearthstone har han allerede flere gange nået Legend top 100, fået deck showcased af LiquidHearth Open, vundet to danske LANS samt vores egen turnering her på Gaming.dk

Kristoffer ”Herudra” Jensen: Med en solid baggrund fra Yu-Gi-Oh! har han allerede været til en vifte af danske turneringer over de seneste par år med flere top 8-placeringer. Har været top 1% i både World of Warcraft Arena og League of Legends ranked. Har nået Legend rank seks i Hearthstone samt en andenplads i Gaming.dks Heroes of Hearthstone.

Michael "Munkbusiness" Munk: Med fem års erfaring i Yu-Gi-Oh! turneringer og en stribe af topplaceringer er han ikke ny til kortspil. Har været caster i League of Legends blandt andet her på Gaming.dk. Har i Hearthstone nået Legend et par gange og har også en vundet turnering på CV'et. Har desuden været at se på HearthBreakers.

Andreas "iRonshaft" Thomsen: Involveret i esporten siden CS 1.6 og har de sidste par år været at se blandt andet som caster i League of Legends ved flere store danske events. Kan desuden skrive Manager, Youtuber, streamer og skakspiller på visitkortet. Er for nylig nået Legend i Hearthstone, hvilket fuldender en legendarisk lineup.

Søren "Sonny" Bundsgaard: Holdets sidste spiller, Sonny, vil selv spille som en del af holdet, men også sørge for at holde styr på alt dokumentation, organisation og så videre. I skrivende stund er han rangeret som rank tre i Hearthstone.