Der skal spilles to semifinaler i aften ved NA LCS Playoffs. Den første er mellem TSM med danske Søren ”Bjergsen” Bjerg og de kinesiske spillere fra LMQ. Vinderen sikrer sig minimum anden seed fra NA til Worlds. Der er derfor rigtig meget på spil for begge hold, og vi bringer jer her et forslag til, hvad I skal spille på.

TSM overrasker LMQ

(Forventet starttidspunkt: 21:00)

Odds: TSM: 3,15 – LMQ: 1,30

LMQ går ind til kampen som favoritter grundet deres førsteplads i gruppespillet, men der er tilsyneladende ikke blevet taget højde for to ting: Ejerskabs-problemerne og at deres coach har forladt holdet på grund af det nye ejerskab. Det er et hold, som er splittet.

En Fnatic spiller, som blev interviewet ved PAX, sagde, at Team SoloMid har set stærkere ud end LMQ. Det var kun træningskampe, så det er ikke definitivt, der er selvfølgelig flere faktorer. Det, at LMQ har mistet deres coach, påvirker deres forberedelse mod TSM.

TSM har forbedret sig gevaldigt - specielt Amazing skulle ifølge deres coach have to champions klar, som endnu ikke er blevet vist, og dermed er en af svaghederne hos Team SoloMid blevet fjernet. Du kan ikke længere bare smide dine bans efter junglerne, som han kan spille. TSMs botlane så - specielt i game tre og fire - endelig god ud. Deres nye support spillede i alle fire games en virkelig god Nami og har måske andre champions klar i tilfælde af, at den tiltrækker et ban.

Danske Søren ”Bjergsen” Bjerg, som spiller mid for TSM, viser endelig god form. Et af problemerne, TSM havde i Super week, var, at han ikke træk nogen bans til sig. Det gør han nu i form af hans fantastiske Zed. Assassin champions, som han er virkelig god til at spille, er endelig kommet tilbage.

Hvis man kigger på LMQ, bliver det vigtigste ban nok Yasuo, medmindre TSM føler, at de kan håndtere den for eksempel med en Ryze mid. Det vil dog betyde, at Bjergsen ikke får en assassin. Jeg tror, at de bedste bans for TSM vil være Yasuo, Lucian og Elise. Fjerner man dem, rykker XiaoWeiXiao formodentlig over til en Orianna eller Twisted Fate mid. Vælger de Twisted Fate, vil det passe TSM perfekt, da assassins er virkelig stærke imod ham. Det efterlader ham med Orianna, som har fået et nerf til sin base damage, siden sidst vi så LMQ og er svagere i lane, som vil passe Bjergsens assassins perfekt.

Undertegnede har lagt meget fokus på mid-lane, da jeg tror, at det bliver den vigtigste lane i den her kamp. Det betyder også, at der formodentligt bliver lagt meget jungle pres på den her lane, hvor synergien mellem jungleren og mid laneren bliver vigtig. Det er ikke til at sige, hvilken duo, som er bedre, men det åbner op for, at Dyrus får lov til at være alene i en-mod-en, medmindre der kommer et laneswap. Det kommer til at gavne TSM, da Dyrus kan tilte, hvis han bliver campet af jungleren.

Seneste resultater for TSM:

  • Slog Dignitas
  • Tabte til Curse
  • Slog Dignitas
  • Tabte til Cloud9

Seneste resultater for LMQ:

  • Tabte til EG
  • Slog Dignitas
  • Tabte til Curse
  • Slog TSM

Anbefalet odds: TSM Slår LMQ til 3,15

Selvom LMQ har vundet alle indbyrdes opgør, har TSM med deres nye support vist helt andre takter end før. De har også fået en stor hjælp af deres coach, Locodoco på det seneste, som blandt andet har hjulpet dem til at forbedre deres ban/pick fase. Derfor anbefales et odds på TSM.