Efter fem fantastiske semifinalekampe, er der fundet en vinder mellem Team Solo Mid og LMQ.

Det blev TSM med danske Søren "Bjergsen" Bjerg, som vandt den meget tætte serie 3-2, og dermed er sikret en plads ved Worlds. Alle TSM-spillerne leverede på dagen, og specielt den femte kamp var imponerende, hvor TSM formåede at straffe næsten hver eneste fejl fra LMQ, samtidig med, at de undgik svære situationer.

Bjergsen er dermed den første danske spiller til at spille i to nordamerikanske LCS-finaler, efter en fabelagtig indsats i løbet af både sæsonen og slutspillet af både spring og summer split. Samtidig er bjergsen også den femte dansker, der er sikret en plads ved årets Worlds, efter både Henrik "Froggen" Hansen og Mike "Wickd" Petersen fra Alliance samt Jesse "Jesiz" Le og Dennis "Svenskeren" Johnsen fra SK har sikret sig plads via topplaceringer i den europæiske LCS.

Dyrus, som spiller top lane for TSM, har nu også kvalificeret sig til sit 4. Worlds, hvilket i sig selv også er meget imponerende.

Næste kamp på streamen skal afgøre, hvem TSM skal møde i finalen. Kampen står mellem Curse og Cloud9. Taberen skal spille imod LMQ, for at få den sidste plads til Worlds.

Finalen spilles kl. 21 dansk tid på mandag.