Spilforslag: Kan TSM blive nummer et?

(forventet starttidspunkt: 21:00)

Odds: Cloud9: 1,25 – Team SoloMid: 3,35

Igen og igen. Det tænker man lidt, når man kigger på den her finale. C9 imod TSM har været finalen begge forrige split, og nu mødes de altså for tredje gang. Begge gange er det endt med, at C9 har vundet. Det vil TSM forsøge at bryde i årets hidtil vigtigste kamp for begge hold.

Cloud9 lignede et bæst imod Curse i semifinalen, hvor det blev til en hurtig 3-0 sejr. TSM lignede i deres semifinale til gengæld et hold med en del problemer når det gælder om at lukke spillene. De fik dog kæmpet en 3-2 sejr hjem over LMQ. Det mindede lidt, om deres kamp imod Dignitas, udover at LMQ var en modstander af højere kaliber, og nuppede derfor to kampe.

Det er med god grund, at Cloud9 går ind til kampen som favorit. Det er meget tvivlsomt, om der er et hold i den Nordamerikanske liga, som kan slå Cloud9 i en bedst af fem. Inden semifinalen mod Curse, fortalte kommentatorerne, at Cloud9 aldrig har tabt en kamp i LCS, hvor de var foran med 600 guld. Sølle 600 guld. Det er en Dragon, to kills eller et tårn. Så lidt skal de bruge til at afslutte en kamp.

Det bliver spænende, hvor stor en prioritet Zed får i den her kamp. Alle modstanderne indtil videre, har ikke turde give Bjergsen Zed. På den anden side, så spillede Hai Zed imod Curse i deres semifinale. Det kunne godt være, at den bliver efterladt åben, hvor man håber, at modstanderen ikke tager den først. En sådan fejl i ban/pick, hvor Cloud9 giver Bjergsen Zed, plus en fejl tidligt i spillet som koster en tidlig føring, skal til før at TSM vinder.

Kommer det til at ske i tre kampe? Nej. Cloud9 går formodentlig ind og beviser, hvorfor de er nummer et. Hvorfor de har været nummer et før, og de vil bevise, at de kan i år kan nå langt til Worlds. Hvis det vi så imod Curse fra C9, og det vi så imod Dignitas/LMQ er niveauet fra TSM, kunne vi godt ende med en hurtig 3-0 eller 3-1 sejr til Cloud9.

TSMs tidligere kampe:

  • Slog LMQ
  • Slog Dignitas
  • Tabte til Curse
  • Slog Dignitas

Cloud9s tidligere kampe:

  • Slog Curse
  • Slog CLG
  • Slog TSM
  • Slog Complexity

Derfor lyder forslaget således: Cloud9 til odds 1,25

Det er ikke noget imponerende odds man får på Cloud9, men den er til gengæld også meget sikker.