Den danske virksomhed, SharkGaming, har annonceret tre online turneringer, en i CS:GO og to i League of Legends.

Turneringerne kommer til at foregå d. 25 og 26 i oktober. Præmierne runder op til 150.000,- kroner, og det er gratis at tilmelde sig. Tilmelding til CS:GO kan gøres her, mens tilmelding til League of Legends kan gøres her.

League of Legends turneringerne vil starte med 128 hold, som bliver fordelt på grupper af fire. Herfra bliver nummer et og to flyttet over i Mighty Shark Ligaen, mens nummer tre og fire ender i Tiny Shark Ligaen. Mighty Shark Ligaen vil have bedre præmier, end Tiny Shark Ligaen. Det vil blive spillet som standard fem imod fem på Summoners Rift.

Nogle kamp fra turneringen vil blive kommenteret af Andreas "iRonshaft" Thomsen og Brian "BrainFromDenmark" Ikast. 

CS:GO turneringen starter med et gruppespil med 4 hold i hver gruppe, derefter går den over i single-elimination playoff. I gruppespillet vil der kun blive spillet de_dust2 og det vil foregå som bedst af en. I playoffs vil der blive spillet bedst af tre, med en map pool der hedder:

  • de_dust2
  • de_nuke
  • de_inferno
  • de_mirage
  • de_cache

Map bliver valgt ved at, hold to vetoer et map, så vetoer hold et, hold et vælger første map, hold to vælger andet map og det sidste map bliver brugt som tredje og afgørende map.