Edward Gaming går offensivt

(Forventet starttidspunkt: 11:00)

Danske spil har nogle rigtig fede ting man kan spille på til Worlds, og det vil vi selvfølgelig drage nytte af, specielt i kampe med en stor favorit.

I kampen mellem Edward Gaming og Samsung Galaxy White kan man således spille på, hvilket hold som laver first blood.

Hvem får first blood? Samsung Galaxy White: 1,42 – Edward Gaming: 2,60

Det er ikke nogen hemmelig I League of Legends, at kinesiske hold spiller aggressivt, og selvom de måske ikke altid vinder kampene på det, er det virkelig underholdende at se på. På den anden side er der et koreansk hold, som spiller meget mere kontrollerende, og går efter at sikre sig, at få objekterne rundt omkring på banen, såsom dragen eller et tårn.

Der er ikke mange interessante spil i Samsung White imod Edward Gaming kampen, da White går ind som store favoritter, og det er svært at modsige det, da de er top2 i den formodede stærkeste region i League of Legends. Dog finder undertegnede odds 2,60 på at Edward Gaming får first blood, særdels værd at spille på. Det understøttes af, at kinesiske hold som sagt er virkelig aggressive.

Derfor lyder spilforslaget således på:
First blood til Edward Gaming på odds 2,60

Se bare Edward Gamings første kamp imod SHRC i seeding kampen i Kina, hvor de ligger ud med et level et gank fra Twitch på modstanderens mid lane - det her er et hold, som vil se blod.

Team SoloMid imponerer imod Star Horn Royal Club

(Forventet starttidspunkt: 16:00)

Hvem vinder kampen? Star Horn Royal Club: 1,48 – Team SoloMid: 2,45

Det bedste hold fra Nordamerika skal møde nummer to fra Kina. TSM skal møde et hold med interne problemer, hvilket bliver til deres fordel. Tidligere på måneden kom det nemlig frem, at Uzi, ADC for SHRC, havde problemer med hans holdkammerater, navnlig de to koreanere på holdet. Der kommer altså et hold, som oveni forberedelse til årets største turnering, også kæmper mod hinanden. På den anden side, er TSM, et hold med stor selvtillid efter at have vundet playoffs i Nordamerika.

Mens SHRC nok har det stærkeste holdkort, så har TSM sammenholdet. Det er nogle gutter som kan lide at spille med hinanden, lytter til hinanden, og arbejder som en enhed. Det bliver spændende at se, hvordan danske Søren ”Bjergsen” Bjerg klarer sig for første gang på den internationale scene (Udover Allstars), både som mid laner, men bestemt også som shotcaller, som han er sammen med Amazing.

Det er en bedst af en, så det er ikke udelukket, at et af holdene bringer en overraskelse, dog er det mindre sandsynligt, da begge hold har en kamp tidligere på dagen, hvor det måske er lidt mere attraktivt at bringe en overraskelse, da det kan ødelægge, eller i hvert fald skabe tvivl hos de kommende modstanders forberedelse op til kampen. Derfor forventer undertegnede ikke nogen store overraskelser, det eneste kunne måske være, hvis et af holdene vælger at banne en spiller ud, fordi han har klaret sig virkelig godt på tre champions (Det kunne være Uzi, hvor man fjerner Vayne, Lucian og Twitch), som så pludselig hiver en ny champion op af hatten, som modstanderen ikke har set før.

Da League of Legends, som det spilles lige nu, er meget holdorienteret, kan SHRC få det svært ved at nå langt i den her turnering. Nogle af deres spillere kan ikke sammen, og de ikke dukker op med den samme selvtillid, som TSM dukker op med,og derfor er muligheden for en overraskelse, i form af en TSM sejr, meget mulig.

Derfor foreslås odds 2,45 på Team SoloMid.

TSM spiller sammen som et hold, og har fået meget selvtillid med fra deres sejr i NA LCS playoffs. Dette er en giftig kombination, og chancerne for at TSM vinder over SHRC er så gode, at det er værd at spille på, når det giver odds 2,45.