Verdens officielt bedste FIFA-spiller, danske August "Agge" Rosenmeier, har i dag løftet sløret for et nyt projekt, som han har startet. Fire talentfulde danskere er fra start en del af projektet, som går under navnet Chiefs of Copenhagen.

Tidligere på året lykkedes det Agge at vinde FIFA verdensmesterskaberne og tage guldet. Siden da har der været megen tvivl om, hvorvidt han skulle spille for sig selv eller under en organisation. I dag er der så kommet ny information i sagen, eftersom han har startet sit eget.

I skrivende stund er der tale om følgende spillere hos Chiefs of Copenhagen.

  •  August "Agge" Rosenmeier
  •  Daniel "Barnewitz" Barnewitz
  •  Lars "PrimeTurbo" Korreborg
  •  Mathias "Revi" Iversen
Det 18-årige FIFA-talent siger følgende omkring sit nye projekt.
Jeg har startet holdet, fordi jeg først og fremmest gerne selv vil bestemme, hvor jeg har lyst til at tage hen i verden og spille FIFA og samtidig være bundet til nogen andre. Nu er jeg selv chef og spiller, og samtidig er jeg det med nogle mennesker, jeg stoler 100 procent på, og det spiller også en stor faktor. Jeg er super glad og stolt over, holdet endelig er blevet en realitet, og at store brands som Hungry.dk og Le-Fix har valgt at støtte op omkring dette projekt, og jeg tror, det bliver et super samarbejde, som vil gavne alle parter på kort, men også længere sigt.
Han fortsætter med at fortælle lidt om holdet, og hvordan de kan sparre og gavne hinanden på kryds og tværs.
Dette hold giver først og fremmest de tre andre spillere muligheden for at komme ud i hele verden og spille FIFA, hvilket de ikke før har haft samme mulighed for. Samtidig sparrer vi med hinanden og udvikler os derfor som FIFA-Spillere, og sparringen kan ikke blive bedre, så jeg forventer, at vi er godt rustet til de internationale turneringer såvel som de danske. Alfa og Omega er altså, at du har en masse muligheder her som FIFA-Spiller, som du ikke kan få nogle andre steder, og de nævnte eksempler er blot få udpluk af, hvad der venter os.
Som det kan læses ovenover, er ambitionerne og forventningerne skyhøje til dette projekt. Om hvorvidt det vil medføre, at især de tre - udover Agge - kan nå et ligeså højt niveau, får vi at se med tiden.