De sidste fire dage har de spillet 24 kampe i Singapore for at finde de sidste fire kvartfinalister. De er nu fundet, og der var spænding helt til sidste dag. Inden dag fire var spillet færdig, kunne syv ud af de otte hold nå at kvalificere sig - deriblandt Alliance med to danskere.

Det endte dog ikke godt for danskerne i gruppe D, som tabte til brasilianske Kabum og kom dermed ikke med i tiebreakeren om første og anden pladsen. Det blev i stedet Cloud9 og NaJin Shield, som skulle ud i en sidste kamp om fordelingen af første og andenpladsen. Det var en meget tæt kamp, hvor koreanerne løb med sejren. Dermed er Bjergsen den eneste ud af de fem danskere, som formåede at nå til playoffs.

I gruppe C var der muligheder for alle fire hold for at gå videre. Det blev til et tidligt exit for Fnatic, da de tabte deres kamp mod Samsung Blue, som dermed sikrede sig førstepladsen. I den sidste kamp mødtes OMG fra den kinesiske liga og LMQ fra NA LCS. Vinderen gik videre til playoffs og får æren af at møde NaJin Shield, mens taberen må se sig ude af turneringen. Her var OMG overbevisende bedst.

Kvartfinalerne begynder på fredag, hvor danske Bjergsen og TSM skal i aktion mod favoritterne fra Korea, Samsung White. Du kan herunder se, hvem der spiller mod hvem og hvornår.

Således er alle tre Koreanske hold, alle tre hold fra den kinesiske LPL og to NA LCS hold videre. Ingen hold fra EU LCS, Sydøst Asien eller Wildcard gik videre.