En af de mest ikoniske af Dignitas' spillere stopper sin karriere hos den nordamerikanske esportsorganisation. Der er tale om William "Scarra" Li, der har været hos Dignitas i over tre år. Han startede som spiller på Dignitas' League of Legends hold tilbage i september 2011, men nu er det tid til at bevæge sig videre. 

Det er blevet offentliggjort på Dignitas hjemmeside, at han ikke forlænger sin kontrakt når den udløber i slutningen af denne sæson:

However, Scarra has decided that it is time for him to move on to new opportunities and he will not renew his contract at the end of the season. We would like to wish Scarra the best of luck with his future but more importantly we want to thank him for his services over the last three years.

Scarra, der senest fungerede som coach for Dignitas' League of Legends hold i LCS, vil derfor være fri agent, hvis han ikke bliver samlet op af en anden organisation inden starten af 2015-sæsonen. 

Som en lille tribute til Scarra kan i her se et af de klip, der gjorde at han fik begrebet 'Scarra-ward' opkaldt efter sig.