Gaming.dk kan her til aften afsløre, at Markus "Kjaerbye" Kjærbye og Casper "cadiaN" Møller bliver en del af holdkortet hos Copenhagen Wolves under NPF #15, det afslører eventets hjemmeside. Førstnævntes tidligere holdkammerat, Nicolaj "mupzG" Djurhus, bekræfter ligeledes, at Kjaerbye skifter til ulvene.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra holdets side, men Kjaerbyes seneste tweet tyder ligeledes på, at der er noget under opsejling.

Formodede lineup ved NPF #15:

  •  Lukas "gla1ve" Rossander
  •  Jacob "Pimp" Winneche
  •  Finn "Karrigan" Andersen
  •  Markus "Kjaerbye" Kjærbye
  •  Casper "cadiaN" Møller

Da der endnu ikke er meldt noget officielt ud, kan man blot spekulere i, hvorvidt denne startfemmer også holder efter NPF. Kjaerbyes nu tidligere holdkammerat, mupzG, er dog bestemt ikke tilfreds med situationen, mens cadiaNs nu tidligere hold, ikke havde nogen kommentar til situationen.

Vi mister fra dags dato Kjaerbye, da han tilslutter sig Copenhagen Wolves. Det er en ufattelig bitter smag at sidde tilbage med, og det er virkelig svært ikke at føle sig godt og grundig røvrendt. Vi gav ham chancen for at komme frem med dette hold, og så forlader han os en uge før NPF. Jeg er nærmest tom for ord... Nu vil nogen nok brokke sig over, at jeg bekræfter dette, da der er en uskreven regel i CS om, at man ikke siger noget, før alle vil have det ud, men det føler jeg egentlig, at jeg er i min fulde ret til, efter sådan et stunt.

Gaming.dk har været i kontakt med de to nye ansigter samt Jacob "Pimp" Winneche, men ingen af parterne har ønsket at kommentere på sagen.