Danske Spil har åbnet mange spil til finalen ved Worlds til stor glæde for alle spillere. Vi tager her et kig på et par stykker af dem.

Skulle du have overset det, foregår finalen mellem Samsung Galaxy White og StarHorn RoyalClub. Den spilles på World Cup Stadium i Seoul med plads til over 60.000 mennesker.

Det første spil vi kigger på:
Over/under antal unikke champions banned i serien: Over 11,5 giver odds 1,90 mens under giver odds 1,80.

For at forklare det hurtigt, hvad spillet går ud på: I første game bliver der banned seks champions, lad os sige det er Kha'Zix, Evelynn, Jarvan, Mundo, Irelia og Shen. De seks er alle unikke. I andet game bliver der så banned Orianna, Evelynn, Jarvan, Mundo, Irelia og Malphite. Der er nu kun to nye unikke champion bans (Orianna og Malphite), altså champions som ikke har været banned før. Dermed er vi oppe på otte unikke champion bans.

Det er et rigtig interessant spil, fordi det afhænger af, hvor meget holdene forbereder sig hjemme fra, og hvor meget de finder på, som kampene skrider frem. Hvis man har forberedt meget inden kampstart, har man nok minimum to, dog nok alle tre bans klar, før kampen overhovedet er begyndt. Er man derimod ikke forberedt, og taber foreksempel første kamp på grund af en vanvittig Thresh, så er der god mulighed for, at den hurtigt bliver banned i game to.

Hvis et hold er dårlig forberedt, eller har forberedt sig på det forkerte, kan det unikke antal af bans blive højt, da man er nødt til at opdatere sin strategi med bans. Det, der også gør spillet interessant i den her kamp, er, at Samsung nok har verdens bedste træner-stab pt., mens RoyalClub er et af de mest uforudsigelige hold, specielt InSec som fx. hev Fiddlesticks og Pantheon ind i semifinalen.

Ens ban strategi ændrer sig også efter, hvilken side man spiller på, om man har førstevalg eller andetvalg. Det bliver også påvirket af, om det bliver en hurtig 3-0, eller om den går ud i en femte kamp. Samsung White så meget dominerende ud i semifinalen og ligner lidt et hold, som selv vælger, hvor spændende kampen skal være.

Begge hold er formodentlig godt forberedt, og forslaget lyder således på: Odds 1,80 på under 11,5 unikke champion bans.

Det næste spil er: Spiller med flest kills på et enkelt map i serien

Igen et interessant spil med flere muligheder og faktorer, som spiller ind. I semifinalen spillede Samsung White meget Jayce, som betød, at PawN havde flest kills på et enkelt map i den serie. Den anden, man skal kigge på, er Imp, som kun et game havde flest kills: Fjerde map imod TSM, hvor han nåede op på 10, imod PawN's ni. Vinderen af det her spil skal formodentlig findes på Samsung White og med stor sandsynlighed mellem PawN og Imp.

PawN ser ud som det rigtige valg, når man kigger på tidligere kampe i playoffs. Han har været formidabel, og deres strategi har været fokuseret på, at han skal være mindst ligeså stor en trussel som Imp. Det har ofte været Imp, som har været madding for modstanderen for at lokke dem ind i en fælde, hvilket har betydet, at han nogle gange dør tidligt i kampene, men resten af holdet rydder til gengæld hurtigt op efter hans død. Det taler meget for, at PawN vinder spillet.

Det er vigtigt at nævne, at det er flest kills på ét map og ikke igennem hele serien. Grunden til, at det er vigtigt: Hvis Imp ruller afsted, ruller han hurtigt og hårdt. Det var måden, at han nåede op på 10 kills imod TSM, og der skal således bare en god kamp med masse kills til Imp, for at han vinder spillet.

Da de begge har samme odds (3,10), foreslås den spiller med statistisk størst chance, for at vinde spillet: PawN med flest kills på et enkelt map, til odds 3,10.