Den tidligere EYES ON U spiller, Christian "crell" Rosendal, vender nu tilbage til den danske CS:GO scene, da Gamersphere har samlet ham op som erstatning for Michael "gran" Troelsen.

Selve navnet Gamersphere klinger muligvis for hule ører, men der er tale om det tidligere Team Cursive, som endte på en delt 7.-8. plads ved NPF #15. Dette var dog slet ikke godt nok for mandskabet, som både skifter en spiller ud og ændrer på holdnavnet. 

Lineup:

  •  Alexander "zyh" Jensen
  •  Sebastian "larsen" Larsen
  •  Jonas "netrick" Wenzelsen
  •  Nikolaj "holzt" Holst
  •  Christian "crell" Rosendal

Gaming.dk har fanget Alexander "zyh" Jensen, som siger følgende om de seneste ændringer hos det danske mandskab.

Efter 2 måneders spil med gran og gode resultater online og knap så gode resultater LAN, ramte vi aldrig noget der lignede et C-niveau til NPF, mere hen ad et D-niveau, som også viser, hvorfor vi kun nåede i top8. Vi mente det var tid til et frisk pust, og man kan sige, at vi sagde farvel til gran med en glimrende turnering dagen efter NPF, så gran røg ud med DOLLAR$ i lommen. 

Vi kom hurtigt i tale med crell, og han virker til at have den kølighed og erfaring, vi skal bruge på længere sigt til at udvikle vores spil. Samtidig med alt dette har vi valgt at sige farvel til Cursive. Vi takker for det fine samarbejde, og hermed siger vi goddag til Gamersphere/Serverforge, som har taget imod os med åbne arme. Med god ledelse og en glimrende organisation bag os håber jeg på, at vi endnu engang kan forhøje vores effektivitet ingame, da vi stort set ikke skal stå for noget selv udover at møde op og flække. Til sidst vil jeg gerne sige tak for en fed tid til gran, det er på sin plads, at du finder dig et godt hold i fremtiden - held og lykke.

I går deltog holdet i FACEITs kvalifikation til Dreamhack Winter, hvor det blev til et nederlag i ottendedelsfinalen mod AliGon.