Det blev her til morgen offentliggjort, at tre LMQ spillere, Zhou "NoName" Qi-Lin, Li "Vasilii" Wei-Jun og Xiao "Ackerman" Wang, forlader holdet - det siger holdets manager, Alex Gu, som onGamers har haft fat i.

Grunden til, at Ackerman forlader holdet, skulle være på grund af sin kæreste og venner, som er i Kina. Han vil derfor formentlig forsøge at finde et hold i Kina. NoName skulle eftersigende være taget tilbage til Kina for at arbejde med League of Legends - blot ikke som spiller. Vasili leder, ifølge OnGamers, efter et nyt hold i NA LCS. Organisationen er stadig i forhandlinger med support-spilleren, Zhang "Mor" Hong-Wei, så det er endnu ikke slået fast, hvorvidt han forlader holdet eller ej. Sikkert er det til gengæld, at mid spilleren, Yu "XiaoWeiXiao" Xian, bliver på mandskabet i 2015.

Lineup:

  •  Yu "XiaoWeiXiao" Xian (Mid)
  •  Zhang "Mor" Hong-Wei (Support)

Grundet de nye regler i 2015 er holdet nødt til at finde A: Nordamerikanske spillere eller B: Spillere, som har spillet i NA LCS eller NA CS i løbet af 2014. LMQ vil gennem det næste stykke tid afholde optagelsesprøver for at fylde holdkortet.