DETTE ER EN SPONSORERET ARTIKEL

Mange spillere kender sikkert til Assassins Creed, og den 11. november udkommer den næste i rækken til PC. Den har titlen Assassins Creed: Unity, og den foregår i Frankrig året 1789 under den franske revolution. Du ser i videoen, at karakteren, du spiller, er en, som skal trænes til at blive snigmorder. Hans navn er Arno, og han kæmper på grund af smerten fra tabet af sine nærmeste. 

Videoen har stort fokus på historien i spillet, som virker meget spændende. Det er både dramatisk og blodigt. Det er et koldt og kynisk Paris, som man som hovedkarakteren skal forsøge at redde. Spillet kommer også med en onlinedel, hvor I kan spille op til fire personer sammen, og hvor samarbejde og individuelle evner kommer til at afgøre, om man klarer missionen eller ej. Man kan i onlinedelen åbne adgang til forskellige evner, så hvis du foretrækker at snige dig rundt, så kan du det. Er du mere til styrke i kamp, kan du også vælge det.

Det ligner, at Ubisoft med Unity kommer med et af de bedste Assassins Creed til dato - med en større verden, takket være den nye engine i spillet. Kampsystemet er opdateret, så følelsen eftersigende skulle være forbedret, blandt mange andre forbedringer, såsom parkour oplevelsen.