I et opslag på Facebook udtrykker SharkGaming i dag tilfredshed med League of Sharks turneringerne, som blev afholdt i weekenden. En udmelding, der efterfølgende har resulteret i kritik fra flere personer, da sagen mellem eSpuma og myXMG, hvor førstnævnte blev anklaget for snyd og diskvalificeret, endnu ikke er afsluttet.

De vrede røster har nu fået SharkGaming til at love, at der arbejdes på at finde en passende kompensation for eSpuma, som blev smidt ud af turneringen uden håndfaste beviser for snyd.

"Skamfuldt, det er sgu ikke i orden, SharkGaming..", skriver Kevin Mikkelsen i den første kommentar til tråden. Han efterfølges af blandt andre Rasmus Løje med ordene: 

Jeg er mega skuffet over, at I, SharkGaming, kommer med et statement, hvori der bliver sagt, at I er tilfredse med turneringen.. Hvordan kan I være tilfredse? Admins smider folk ud for "snyd" uden beviser, fordi et andet hold tuder til admins. Det er simpelthen for latterligt, at I kan være tilfredse med, hvordan det har kørt for CS:GO turneringen. Håber aldrig at se Geekcore stå for det administrative i nogen form for turnering igen.

Mens en række andre personer vælger at konstatere, at episoden er en joke og arrangementet er til grin, maner Troels Jin Thomsen til besindighed.

Rolig nu drenge. Jeg har ikke deltaget i turneringen eller kender nogle, der har. Men jeg er da glad for det initiativ som SharkGaming.dk har taget til at få sådan en turnering afholdt. Med den opbakning i andre ligger i det, er det ikke sikkert at der fremover er turneringer støttet af danske firmaer udover LANS. At admin crew ikke har været for dygtige til at håndtere en sådan turnering og de anklager, der har forekommet, er noget helt andet.

SharkGaming har, efter opslaget blev slået op, reageret på de negative kommentarer ved at fortælle, at de i disse timer arbejder på at finde en løsning på sagen.

Hej alle,

Lige nu arbejder vi på at kontakte MyXMG og eSpuma om at finde en løsning begge hold kan stille sig tilfredse med.

Så hvis i kan væbne jer med nogle timers tålmodighed, håber jeg at vi kan finde en passende kompensation til eSpuma, som vil blive annonceret senere i dag.

Mvh

Daniel.

Gaming.dk følger op på sagen senere i dag, når parterne finder frem til en løsning.

Det oprindelige opslag og de kritiske kommentarer kan læses her: https://www.facebook.com/SharkGamingDK/photos/a.21...