Det britiske Counter-Strike: Global Offensive, Team Infused, er atter tilbage i fuld firspring. Dette sker med et holdkort, der tæller tre englændere og to danske spillere. De to danske ansigter er henholdsvis Flemming "zecer" Pedersen og Max "neon" Mazur.

I en alliance mellem James "redSNK" Littlewood og de to tidligere fm-eSports-spillere, Reece "Puls3" Marrs og Jonathan "Sheekey" Sheekey er der blevet skabt et nyt hold, som sadler målrettet efter toppen. Yderligere er valget faldet på de to tidligere nævnte danske spillere.

Lineup:

  •  James "redSNK" Littlewood
  •  Reece "Puls3" Marrs
  •  Jonathan "Sheekey" Sheekey
  •  Max "neon" Mazur
  •  Flemming "zecer" Pedersen 

Gaming.dk har haft fat i neon, der siger, at hans daværende hold til NPF#15, eXes, var på vej til at gå i opløsning, hvilket gav ham blod på tanden til at prøve noget nyt.

 Efter npf blev jeg kontaktet af Team Infused, som spurgte, om jeg havde lyst til at spille med dem, og eftersom jeg troede, at eXeS var på vej i opløsning, valgte jeg at prøve noget nyt. Har altid godt ville give et internationalt hold et forsøg, og infused gav mig et tilbud, jeg ikke kunne takke nej til. Dog føler jeg måske, man har rushet den officielle udmelding en tand for hurtigt, men det kommer nok lidt i anledning af, vi skal til I53 , bedre kendt som Iseries el. Insomnia lan. her d. 20 november.
Holder har ikke megen tid til at få styr på de forskellige ting, eftersom der allerede den 20. november 2014 bliver afviklet iSeries. 
Vi har så meget, der skal nås, og jeg tvivler på, vi har tiden til det. Så når alt kommer til alt, tror jeg, den individuelle rutine skal hive mange runder hjem for os, hvis vi skal gøre os tanker om at vinde det i hvert fald.
Det bliver spændende at se, hvilket niveau holdet opnår ved den kommende event. En ting er dog sikkert, med tid kan det godt gå hen og blive en farlig blanding af spillere.