Gruppespillet ved ESWC har budt på mange spændende kampe, og nu vælter den ene overraskelse ned over den anden. Copenhagen Wolves var faktisk de første til at lave en mindre overraskelse, da de slog HellRaisers tidligere, men det er nu overgået af endnu større overraskelser.

Den største er nok, at Ninjas in Pyjamas netop har tabt en kamp på de_cobblestone til Platinium, som tidligere på dagen har tabt til både Titan og HellRaisers. Samtidig udspillede HellRaisers en af hjemmebanefavoritterne, Titan, med 16-6 på de_mirage, hvor HellRaisers virkelig fik spillet sig ind i turneringen.

Det betyder, at alle hold fra Gruppe C efter kun tre runder har tabt en kamp. Fire hold ligger på nuværende tidspunkt med en 2-1 score i Gruppe C, hvor Platinium har en 1-2 score imens Kabum har tabt alle deres tre kampe. Copenhagen Wolves har derfor stadig gode chancer for at gå videre, men det kræver i første omgang et godt resultat mod Titan - en kamp som begynder klokken 14:30.

I Gruppe D har Dignitas og iBUYPOWER kørt derudaf og har endnu ikke tabt point. Det ligner dermed en finale i den gruppe, når de to hold skal møde hinanden klokken 17:30. Eneste hold, der reelt kan ødelægge den finale, er mousesports, hvis de formår at slå de danske drenge fra Dignitas klokken 15:30.

Stillingen og kampprogrammet kan findes herunder:

Der er to streams, som leverer dækning til os hjemme i stuerne. Her kan både Anders Blume og Auguste "Semmler" Massonat opleves på kryds og tværs. Kampene starter konstant, så det er bare med at få tændt for underholdningen.

ESWC Counter-Strike stream:

Main Stage stream:

ESWC | Main Stage Live in English by ESWC