Det har været en utrolig underholdende og spændende dag med CS:GO, hvor der har været overraskelser og flotte spil for de 12 hold, som er fordelt i gruppe C og D. I begge grupper er der kamp om pladserne, imens tre hold fra de to grupper er sikret en billet i playoff.

I gruppe C er HellRaisers sikret en plads i playoff, da de har bedre indbyrdes af alle holdene i toppen af gruppen. Copenhagen Wolves kan desværre ikke nå playoff, da de har en dårligere h2h end de øvrige tre hold. Derfor bliver kampen mellem Ninjas in Pyjamas og Titan en direkte kamp om playoff og andenpladsen i gruppe C.

I gruppe D er de to hold som skal videre til playoff fundet. Både iBUYPOWER og danske Dignitas er sikret en plads i playoff efter begge hold har gjort rent bord. Derfor er den sidste kamp mellem disse to hold en direkte kamp om første pladsen i gruppe D.

*Efter udregning af forskellige muligheder, er det sikkert, at HellRaisers er videre som nummer et fra Gruppe C, og at Copenhagen Wolves er ude af ESWC.

Stillingen og kampprogrammet kan findes herunder:

Der er to streams, som leverer dækning til os hjemme i stuerne. Her kan både Anders Blume og Auguste "Semmler" Massonat opleves på kryds og tværs. Kampene starter konstant, så det er bare med at få tændt for underholdningen.

ESWC Counter-Strike stream:

Main Stage stream:

ESWC | Main Stage Live in English by ESWC