Grupperne er færdigspillet, hvilket betyder Agge, PrimeTurbo og alle de andre kompetente FIFA spillere ved ESWC er klar til knald-eller-fald kampene. Det er nu det for alvor bliver sjovt for de sidste 16.

Udover Agge og Primeturbo, formåede, blandt andre, Ovvy, Vinch, Tass, Boraslegend og michs09, også kendt som Dirty Mike, at kvalificerede sig fra gruppespillet.

Med danskerne placering i grupperne, en tredjeplads til Agge i Gruppe A og en førsteplads til PrimeTurbo i gruppe B, resulterer det med, at de to kan mødes i semifinalen. Vejen dertil bliver dog ikke nem.

PrimeTurbo møder, i sin ottendedelsfinale, Navid "AdamanT" Borhani. Hvis denne kamp vindes, venter et, på papiret, uhyggeligt opgør - i kvartfinalen kan PrimeTurbo ende med at møde enten Ufenok77 eller Vinch, der begge spillede i sidste års finale.

Agge derimod åbner dagen mod Dirty Mike, som med sine godt 91.000 abonnenter på youtube og renomme på scenen, bliver en hård kamp for den danske verdensmester. Hvis denne kamp vindes, møder Agge enten Nino7, en lokal franksmand der kvalificerede sig til turneringen i onsdags, eller Boraslegend, der er svensk mester og tidligere verdensmester.

Grundet lodtrækningen kan danskerne, i bedste fald, vende hjem til Danmark med pokalen og en tredjeplads. Det bliver en hård kamp for de to, men alt kan ske så længe bolden er rund og evnerne er at finde.

Se danskernes reaktioner i videoen foroven.