Det er i dag blevet spottet, at der er fem nye skins på vej til Summoners Rift, som formentlig kommer til at bidrage lidt til julestemningen. Det sker samme dag, hvor den store Patch 4.20 er udkommet. Disse skins er dog stadig ved at blive testet, så de er ikke på liveserverne endnu.

Temaet i de fem nye skins er henholdsvis et jule tema, eller sne tema om man vil, mens de to andre skins tilhører Blood Moon temaet.

De nye skins er følgende:

  • Snow Day Malzahar
  • Poro Rider Sejuani
  • Winter Wonder Orianna
  • Blood Moon Thresh
  • Blood Moon Elise

Herunder kan ses screenshots af, hvordan de forskellige skins vil se ud ingame, når de udkommer. Billederne kan ses i større opløsning ved at åbne hvert af dem i en ny fane. 

Snow Day Malzahar samt hans Void Poro:

 

 

Poro Rider Sejuani og hendes Poro mount:

 

 

Bonus: Med den nye Elixir of Iron og Wild Growth fra Lulu, kan Sejuanis Poro blive ret stor:

Winter Wonder Orianna: 

 

Blood Moon Thresh:

 

 

Blood Moon Elise

 

 

 

 

Der vil i samme omgang også blive mulighed for at skaffe Summoner Icons med forskellige Poros på. Hvordan man opnår disse nye ikoner er endnu uvist, men de kan indtil videre ses her:

Der er desværre endnu ikke blevet offentliggjort splash arts til de nye skins, men de burde komme i næste uge. De nye skins vil koste 975 RP stykket og vil alle have nye animationer. 

Riot Games har endnu ikke sat en fast dato på udgivelsen, men det forventes, at de bliver udgivet i begyndelsen af december, så de eksempelvis kan gives som julegaver.