Det har været et par travle dage med en masse Counter-Strike: Global Offensive. I alt 64 hold var klar fra start, men igennem to kvalifikationer er disse nu blevet kogt ned til kun fire, som i en BO3-semifinale skal kæmpe om en plads i finalen. 

Den 1. og 2. december bliver de to semifinaler afviklet, hvor holdene er myXMG, uber noobz, Copenhagen Wolves og eXeS eSport. Kampene kommer til at være Copenhagen Wolves mod uber noobz, mens myXMG får fornøjelsen af eXeS eSport.

Gaming.dk har haft fingrene i en tilfreds Stefan "Muffeb" Jensen fra uber noobz, der ser frem til at spille mod sin tidligere holdkammerat, Lukas "gla1ve" Rossander, fra Copenhagen Wolves.

Jeg ser frem til kampen. Især fordi det er mod Lukas, da han er min gamle holdkammerat fra Counter-Strike: Source. Så det skal nok blive spændende
Også hans medspiller, Mosaver "doktish" Bandri, ser meget frem til kampen:
For os var det lidt underordnet, om vi skulle møde myXMG, eXes eller Wolves, da det er tre gode mandskaber. Vi var ikke langt fra at slå myXMG i dag, så jeg tror bestemt på, at vi kan gøre det onde ved Wolves, hvis vi alle finder vores A-niveau frem. Vi er næsten lige begyndt at spille sammen, men troen på, at vi kan gå hele vejen til Århus, er eksisterende. Vi ser frem til en god kamp.
Om hvorvidt det undertippede hold fra uber noobz kan gå hen og drille storfavoritterne fra Copenhagen Wolves, kan man se den 1. december, når de to hold mødes.

Kampen mellem myXMG og eXes eSport spilles dagen efter. Begge starter klokken 20:00.