Den sidste uges røre på scenen med alle snydskandalerne ledte til, at Dreamhack-arrangørerne var nødsaget til at smide både Epsilon eSport og Titan eSport ud af deres kommende Dreamhack Winter 2014 event. Det efterladte to pladser, hvilket der bliver kæmpet om i dag. Blandt de kæmpende hold er danske Copenhagen Wolves.

Lukas "gla1ve" Rossander og resten af det danske hold måtte tidligt op i morges, da de drog mod Sverige for at deltage i kvalifikationen til det kommende Dreamhack Winter 2014. De kæmper side om side med 3DMAX, Flipsid3 og London Conspiracy.


(Foto: Gaming.dk Faceook)

Copenhagen Wolves har fået æren af at åbne ballet klokken 13:00, når finske 3DMAX står klar på modstandersiden i håb om at nuppe en af pladserne. Hvis det lykkedes de danske drenge at sikre sig en plads ved eventen, er der i alt tre danske hold: Team Dignitas, myXMG og Copenhagen Wolves.

Gaming.dk fangede kort Casper "cadiaN" Møller, der i skrivende stund er i gang med at varme op til kampen mod finske 3DMAX.

Det bliver en utrolig spændende kamp mod de finske drenge, eller ja.. MÆND fra 3DMAX. Vi er favoritter, og jeg satser stærkt på, at vi kan leve op til det. Vi vil gøre vores bedste, der er ikke tid til flere undskyldninger, det er tid til HS

Kampene bliver bragt til jer af ingen ringere end danske Anders Blume og Auguste "Semmlertheriot" Massonnat og kan ses nedenunder.