Counter-Strike: Global Offensive turneringen ved Dreamhack Winter 2014 får endnu et dansk mandskab på deltagerlisten. Dette blev for få sekunder siden slået fast, da Copenhagen Wolves vandt over finske 3DMAX i noget af en gyser.

For lige hurtigt at remse kampen op, så fik danskerne decideret tæsk på første map. De kunne slet ikke finde rytmen, og manglende præstation over hele linjen var en fællesfaktor. Det fik dog hanket op i sig selv og rettet fokus mod andet map.

En 16 - 12 sejr i danskernes favør på de_nuke sendte opgøret ud på tredje og afgørende map, hvilket endte med at blive en rigtig neglebidder. Efter at at danskerne havde været foran men en god håndfuld runder, begyndte finnerne at hive i land.


(Foto: Gaming.dk Facebook)

Til sidst stod det 14 - 14, hvorefter Copenhagen Wolves fik hevet de to sidste runder hjem og dermed sikret sig en plads til Dreamhack Winter 2014. Senere på dagen skal de spille mod vinderen af kampen mellem London Conspiracy og Flipsid3 om et bedre seed.

Gaming.dk fangede Jesper "tenzki" Plougmann fra Copenhagen Wolves kort efter hans sejr.

Glædelsen er helt ubeskrivelig lige nu. Vi vandt mod et meget stærkt 3DMAX hold, som heldigvis vælger at smide en del runder. Vi alle ser sygt meget frem til Dreamhack, hvor vi vil pracce alle dage op til samt forbedre nogle af de fejl, som forekommer. Jeg selv, som skal til min første major, er spændt på, hvordan det bliver.

Følg dagens næste kamp på streamen under.