Der er stadig mulighed for at få flere professionelle danske League of Legends spillere i den kommende LCS sæson. Det står klart efter weekendens Expansion turnering er overstået. Fem danskere stillede til start i turneringen, men kun to er tilbage.

Dennis "Obvious" Sørensen fra n!faculty er gået videre på bekostning af Nikolaj "Niko3333" Madsen fra Tricked, da n!faculty slog dem 2-1. Det samme er Mark "Zeclipse" Kruse, som højst overraskende måtte springe til som erstatning hos Meloncats, da deres faste top-laner blev suspenderet for dårlig adfærd i sidste øjeblik. 

Meloncats gik videre 2-0.

SK Prime tabte overraskende

De øvrige danskere, som i weekenden har kæmpet for drømmen om at blive professionelle e-sportsudøvere, er Jonas "Trashy" Andersen, som spillede i oprykningen til LCS ligaen i september i Los Angeles, og Dan "GodBro" Van Vo, som har en fortid hos Copenhagen Wolves.

SK Prime, som de to danskere spiller for, tabte meget overraskende til polske Reason Gaming. Derfor er det kun de to danskere fra n!faculty og Meloncats, som er videre i turneringen, som fortsætter i næste uge.