Dreamhack har nu offentliggjort grupperne til deres Hearthstone turnering, og med mange topspillere på deltagerlisten, er alle fire grupper hårde. 

Det gælder også for danske Filip "Numberguy" Samuelsen, der for nyligt deltog ved BlizzCon, som er blevet plantet i gruppe D.

Grupperne ser således ud:

Af bemærkelsesværdige kampe i første runde er der StrifeCro imod Hosty i Gruppe A, Rdu imod Forsen i Gruppe B, TidesofTime imod Reynad i Gruppe C, ThijsNL imod Lothar i Gruppe D og Numberguy imod Thalai, som også er i Gruppe D.

Numberguy udtaler selv om sin gruppe:

Jeg føler jeg har en af de to nemmere grupper til dette Dreamhack. Udover mig, er der to favoritter i min gruppe, og et par virkelig stærke spillere, som stadig jagter gennembrudet på den professionelle Hearthstone scene. 

Uanset hvilken gruppe, jeg var kommet i, ville det blive svært, men jeg har haft nogle rigtig gode træningsomgange på det seneste, og derfor tror jeg, det er realistisk, at jeg kan nå i hvert fald top fire.

Grupperne vil blive spillet som dobbelt elimination brackets. Det er kun top to fra hver gruppe, som går videre, så konkurrencen er benhård. Der er ikke plads til mange fejl, hvis man vil videre fra sin gruppe.

Du kan måske være heldig at fange en af Numberguys gruppe kampe blive spillet her. Eller kigge i vores konstant opdaterede program for dagens dreamhack.