I går annoncerede Alliance, at  Rekkles bliver den nye marksman for holdet. I denne sammenhæng har Michal "Carmac" Blicharz taget en snak med Mike "Wickd" Petersen om Rekkles og det nye Alliance hold. 

Interviewet lagde stor vægt på Martin "Rekkles" Larsson og hvordan holdet skulle kunne fungere med ham, hvor Wickd udtaler:

Rekkles var den perfekte spiller til at samle puslespillet. Han er en af de mest dedikerede spillere, jeg nogensinde har mødt og hans attitude er nær perfektion, som pro-spiller.

Han gør altid sit bedste og træner dag og nat. Vi har allesammen kendt Martin i lang tid, og han var allerede venner med alle på holdet i forvejen, hvilket gør det let.

Danskeren er ikke i tvivl om, at Alliance nu bliver forstærket. Han går endda så vidt som at sige, at dette holdkort kan blive det bedste, han har spillet på:

Alliance kommer til at blive stærkere end alle de hold, jeg tidligere har spillet på, men alle andre teams har også forbedret sig. Men hvis man kigger på dengang jeg spillede på CLG.EU, hvor vi fik top to i OGN dengang, ved jeg ikke helt. Men så igen, teamsne var ikke så gode dengang.

Med Rekkles vil vi få fikset store problemer på holdet, som var der sidste sæson. Jeg sigter efter at Alliance bliver et bedre hold end CLG.EU var dengang.

Rygterne om, at Martin "Rekkles" Larsson var på vej til Alliance, har stået på i længere tid. Mike "Wickd" Petersen fortæller, at det heller ikke har været let for holdet af få den svenske stjernespiller i stalden:

Al snak med Fnatic omkring Rekkles har været utrolig svært. Især på grund af Riot og Fnatic, da Fnatic ville beholde Rekkles.

Det største problem var, at vi ikke kunne snakke med Rekkles om det på grund af Riots regel omkring headhunting, som blev indført efter Rekkles skrev kontrakt med Fnatic. 

Så Rekkles skrev under på en toårig kontrakt, uden at vide, at sådan en regel ville blive indført. Dette gjorde situation virkelig svær, hvor al kommunikation skulle komme igennem Fnatic, som gerne ville beholde Rekkles.

Man får muligheden for at se svenskeren i aktion med Alliance holdet til IEM San Jose den 6.-7. december. Hvor de møder andre store hold såsom Unicorns of Love, Team Solo Mid, Cloud9, Pain Gaming og Lyon Gaming.