- Dette er en sponsoreret artikel.

Det er lige under en måned siden, at Electronic Sports World Cup 2014 lukkede dørene for dette års event. Selvom navnet ligger op til at være noget af det største inden for e-sport, så har de fleste hold brugt lige netop ESWC til at varme op forud for Dreamhack Winter 2014.

Nu kan vi dog snart ikke vente mere. Allerede i dag, torsdag, afvikles alle gruppekampene i det, der tegner til at blive en af årets absolut største turneringer i Counter-Strike. Danske Spil har selvfølgelig også bemærket dette, og de er ude med en masse spilforslag gennem hele weekenden.

I alt har vi spillet fem væddemål sammen gennem det seneste halve år, hvoraf fire af dem er gået hjem. Med en dyr juletid lige om hjørnet skal denne stime fortsætte. Det starter vi med i Gruppe A.

 Cloud 9 vs.  HellRaisers

(Starttidspunkt: 13:00)

Odds: 1,50 - 13,00 - 2,80

Odds med handicap (0-4): 2,05 - 12,00 - 1,85

 Cloud 9:

  •  Jordan "n0thing" Gilbert
  •  Sean "sgares" Gares
  •  Spencer "Hiko" Martin
  •  Kory "semphis" Friesen
  •  Mike "shroud" Grzesiek

 HellRaisers:

  •  Yegor "markeloff" Markelov
  •  Kirill "ANGE1" Karasiow
  •  Mihail "Dosia" Stolyarov
  •  Emil "kucher" Akhundov
  •  Aleksandr "s1mple" Kostyliev 

Gruppe A består af de to ovennævnte hold, Bravado Gaming og storfavoritten til at snuppe Dreamhack titlen, Fnatic. Det er nærmest utænkeligt, at Fnatic lider nederlag i gruppespillet, det bliver dermed Cloud 9 og HellRaisers, som skal kæmpe om andenpladsen, da Bravado mest er med for oplevelsens skyld.

Som tidligere skrevet var ESWC en god opvarmning for holdene, og her viste HellRaisers rigtig flot spil, da de gik videre som etter fra gruppen. Lodtrækningen sendte dem dog direkte ind i vinderne fra Fnatic, og de måtte derfor forlade turneringen som nummer 5-8. Cloud 9 derimod fik blot en tredjeplads i gruppen, hvilket sendte dem ud som nummer 9-12.

HellRaisers har ikke spillet nogle officielle kampe siden ESWC, og alt tyder på intens forberedelse frem mod årets sidste major. Amerikanerne fra Cloud 9 har siden ESWC holdt bootcamp frem mod Dreamhack, men deres officielle kampe har ikke været prangende, mens de har opholdt sig i Europa. 

Det er godt nok blevet til sejre over Planetkey, Epsilon og mousesports, men alle kampe har været virkelig snævre, og hele tre af de seks maps, som Cloud 9 vandt mod de tre mandskaber, blev vundet 16-14. Trods de tre sejre er det også blevet til to nederlag i Caseking King of Kings til henholdsvis Epsilon og Virtus.pro.

Første kamp vil dog ikke være altafgørende, da de højst sandsynligt får en chance mere senere, men de vil begge gerne starte stærkt ud og få det psykologiske overtag inden returopgøret.

Anbefales: Cloud 9 vs. HellRaisers (0-4) 2 til odds 1,85

Selvom amerikanerne har bootcampet i Europa i lidt over en måned, så har deres spil slet ikke været prangende, og HellRaisers er ikke et hold, man skal spøge med - slet ikke når de har været væk så lang tid. Kampen er fifty-fifty, og den ender højst sandsynligt med et meget tæt resultat. Der er derfor størst værdi i et væddemål på HellRaisers, mens der bestemt også kan argumenteres for at spille på et rent 2-tal til odds 2,80. Vi holder os dog til den sikre og går ud fra, at ukrainerne hiver minimum 13 runder hjem.

Den erfarne e-sport better vil bemærke, at Danske Spil præsenterer endnu flere odds på de forskellige kampe, end de plejer. De har ydermere også tilføjet et nyt initiativ, som omhandler Copenhagen Wolves. Det er her muligt at spille på, hvilken spiller der får flest frags i gruppespillet og i kampen mod iBUYPOWER.  Ønsker man at spille på Lukas "gla1ve" Rossander til odds 15,00 eller Markus "Kjaerbye" Kjærbye til odds 2,20, så er det bare med at få klikket her.

* Tallene i artiklen er fundet kl. 22:00 onsdag og kan afvige, hvis kampene har modtaget mange spil. Alle analyser og forslag til bets er lavet ud fra skribentens personlige indblik og syn på holdene. Spil altid med omtanke. Du skal være fyldt 18 år for at spille.