Ugen med Lord Nicklas Bendters "In Form" kort er ovre, da det endnu engang er blevet onsdag og tid til en ny version af ugens hold. For danske fans betyder dette, at vi i denne uge kan gå på jagt efter Christian Eriksen, Tottenham, og Jakob Ankersen, Esbjerg, der hver fik et "In Form" kort tildelt ovenpå weekendens præstationer med henholdsvis  Hull City og Hobro IK i søndags.

Udover de to danskere, har Lionel Messi også fundet vej til ugens hold. I weekenden slog den argentinske troldmand rekorden for flest mål i La Liga og tirsdag mod Apoel i Champions League slog han spanske Rauls rekord for flest mål - i begge kampe viste Messi sin målnæse med hattrick.

Desuden er spillere som Danny Ings, Paul Pogba, David De Gea og Daniel Carvajal også blandt spillere,  < der kan findes i en opgraderet version frem til onsdag den tredje december.

Spillerfokus                                

Jakob Ankersens normale kort er i den højre side af midtbanen, men hans "In Form" er til den venstre side. På trods af hans status som sølv-spiller, er hans stats fint fordelt. Han er en meget adræt og hurtig spiller, men har sine mangler. Han er ikke synderlig stærk og mangler evnerne til at bruge de driblinger der kræver fire stjerner eller mere, som man gerne ser på en offensiv spiller.

Acceleration: 87
Adræthed: 83
Balance: 86
Spurt: 85
Udholdenhed: 84

Jakob Ankersen vil være en fin tilføjelse til ens hyggehold, men grundet sin manglende styrke, vil han blive viftet væk af de fleste forsvarsspillere. Han må se sig slået på næsten alle punkter af den anden dansker på ugens hold, som også spiller på venstrekanten.

Christian Eriksen var et af Tottenhams billigere indkøb, men blev hurtigt et varmt navn blandt fans. I FIFA er Eriksen nær komplet, men desværre en smule malplaceret på banen. Han spiller på den venstre side af midtbanen, men hans kort ville være fantastisk at have inde på midten af banen. 

Boldkontrol: 87
Indlæg: 86
Dribling: 86
Frisparkspræcision: 87
Acceleration: 85
Udholdenhed: 89

Her skulle der gerne være mange flere, men det ville ende i en lang liste med tal. Eriksen er en spiller man ville nyde at have på sit hold. Han har dejlige stats, adgang til alle driblinger der kræver fire stjerner og sparker lige godt med begge ben. Christian Eriksen er desværre svag, men bidrager med gode egenskaber til spillets facetter. I FIFA 15 er pasninger vigtige, og derfor vil man gerne have boldsikre spillere på sit hold.

Fenomenale Lionel Messi

Magiske Messi har, i anledningen af hans målrekorder, modtaget et kort af en anden farve end de normale, sorte "In Forms". Lignende kort blev uddelt til Miroslav Klose, da han slog målrekorden ved VM i sommers. Med denne "In Form" betyder det også, at Messi nu lægger sig op på siden af legenden Pelé med 95 overall - men med mulighed for at overhale ham, med den fantastisk form det lille geni er i.

Messi er, næsten, indbegrebet af "Den Perfekte Spiller" i FIFA. Messi har ikke gode forsvarsevner, men som angriber er de også irrelevante. Det eneste Messi savner, er en stjerne mere i driblinger. Her har han kun fået fire stjerner tildelt, hvilket dog også, i de fleste tilfælde, er nok. Der er ikke meget at tilføje til Messi - han er en del af verdenseliten, både i virkeligheden og i FIFA spillene. Begge steder fortsætte den evige strid om "Messi eller Ronaldo?"