Gruppe A og gruppe B er færdigspillet, og vi har fået CS for alle pengene. Vi har endnu ikke set den første overtime, men vi har set nogle spændende kampe. Vi har også fået et par overraskelser, som virkelig er det der kendetegner de her majors.

I gruppe A tog HellRaisers overraskende sejren, da de slog Fnatic i en tæt kamp på de_mirage. Cloud9 slog Bravado, men måtte se sig slået stort af Fnatic i kampen om andenpladsen. Dignitas vandt efter sejre over PENTA og iBUYPOWER gruppe B, imens PENTA tog andenpladsen i gruppen.

Disse fire hold er videre til fredagens kvartfinaler:

  •  HellRaisers
  •  Fnatic
  •  Dignitas
  •  PENTA

Klokken 18:30 begynder gruppe C og D, og her har vi et dansk hold, nemlig myXMG. De er placeret i gruppe D, og skal i deres første kamp møde Virtus.pro. I den anden kamp i deres gruppe slår Natus Vincere og FlipSide klinger, imens den i gruppe C står på opgør mellem LDLC og ESC Gaming samt NiP og Planetkey Dynamics.

Alle fire opgør har et hold som er store favoritter til kampen, så det bliver spændende at se, om en eller flere af disse favoritter kan få problemer. De to første kampe starter klokken 18:30, imens de to næste kampe er sat til at starte klokken 19:30.

Kampene mellem myXMG og Virtus.pro samt Natus Vincere og FlipSide kan ses på FACEITTV, som du finder herunder:

Kampene mellem LDLC og ESC Gaming samt Ninjas in Pyjamas mod Planetkey Dynamics kan du se på det officielle Dreamhack CS:GO stream, som du finder herunder:

Du kan se det fulde program for CS:GO, Heathstone, Dota 2, Starcraft 2 og League of Legends  her.