- Dette er en sponsoreret artikel.

Torsdagens gruppespil bød på rigtig mange tætte kampe og par enkelte overraskelser. Blandt andet slog tyske PENTA til, og besejrede iBUYPOWER og Copenhagen Wolves, og avancerede sig til kvartfinalerne. Vinderne af ESWC 2014 fra Fnatic blev ligeledes henvist til en andenplads i deres gruppe.

Fredag venter der så fire spændende kvartfinaler, hvor den sidste af dem er med dansk deltagelse. Dem har Danskespil valgt at udbyde lukrative odds på, og dem har undertegnet kigget på, og giver jer her to spilforslag, som jeg finder særdeles profitable.


 HellRaisers vs.  Ninjas in Pyjamas

( Starttidspunkt: 11:00)

Odds: 1,75 - 2,05

Odds med handicap (0-1): 3,30 - 3,30 - 2,00

Odds på første map: 1,80 - 13.00 - 2,15

HellRaisers:

  •  Yegor "markeloff" Markelov
  •  Kirill "ANGE1" Karasiow
  •  Mihail "Dosia" Stolyarov
  •  Emil "kucher" Akhundov
  •  Aleksandr "s1mple" Kostyliev 

Ninjas in Pyjamas:

  •  Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
  •  Patrik "f0rest" Lindberg
  •  Richard "Xizt" Landström
  •  Adam "friberg" Friberg
  •  Mikail "Maikelele" Bill

Dagens første kvartfinale byder på overraskelsen og vinderen fra gruppe A, HellRaisers, som skal møde vinderen af den sidste major, Ninjas in Pyjamas. For en måned siden ville svenskerne være store favoritter, men nu har piben fået en anden lyd.

HellRaisers viste fremragende spil og koordination, da de slog Fnatic i en meget tæt kamp. Før det, havde ukrainerne formået at give amerikanske Cloud9 en ordenlig lussing på 16-5, som understreger HellRaisers gode spil ved Dreamhack.

Ninjas in Pyjamas startede let og elegant ud, da de i deres første kamp slog tyske Planetkey Dynamics. Kampen efter lignede det et stort nederlag til LDLC, som svenskerne dog fik vendt, men i sidste ende måtte se sig selv tabe kampen om førstepladsen med 16-13. I ninjaernes kamp for andenpladsen var det ved at gå galt på de_cache mod polske ESC Gaming, men til sidst tog svenskerne sig sammen og vandt en tæt kamp.

Vi vil højst sandsynligt se Ninjas in Pyjamas veto de_mirage imens HellRaisers vil veto de_cbblestone. Her vil ukrainerne nok vælge de_inferno som deres map og ninjaerne vil tage de_nuke som deres map. Her bliver det så tilfældigt valgt, om et potentielt sidste map skal blive de_cache, de_overpass eller de_dust2. 

Jeg tror, at HellRaisers tager sejren på de_inferno uden større problemer. NiP vil nok have en stor fordel på de-nuke, da HellRaisers har haft store problemer på netop det map. Derfor tror jeg at kampen ender på et tredje map, hvor de resterende tre maps er lige gode for begge hold.

Anbefales: HellRaisers vinder kampen til odds 1,70

Anbefales (langskudet): HellRaisers vinder kampen 2-1 til odds 3,30 (HellRaisers - Ninjas in Pyjamas [0-1] X)

Jeg tror at HellRaisers vinder kampen efter tre maps. De så skræmmende gode ud mod Fnatic, og med Andrey "B1ad3" Gorodenskiy som deres nye coach, så tror jeg ikke NiP vil kunne slå ukrainerne. Det kan ret hurtigt gå hen og blive en tæt kamp, og derfor tror jeg sagens at det kan ende med, at vi får lov til at se dem spille alle tre maps.

 Dignitas vs.  Natus Vincere

(Starttidspunkt: 20:45)

Odds: 1,33 - 3,00

Odds på første map: 1,40 - 13,00 - 3,45

Dignitas:

  • Henrik "FeTiSh" Christensen
  • Nicolai "device" Reedtz
  • Peter "dupreeh" Rothmann
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  •  Rene "cajunb" Borg

Natus Vincere:

  •  Ladislav "GuardiaN" Kovács
  •  Ioann "Edward" Sukhariev
  •  Denis "seized" Kostin
  •  Danilo "Zeus" Teslenko
  •  Sergey "starix" Ischuk

Den sidste kvartfinale fredag bliver med vores eneste danske håb, Dignitas. De skal møde Natus Vincere, som var meget tæt på at blive elimineret allerede i gruppespillet. NaVi kæmpede sig dog videre, og var ESWC 2014 bedre placeret end Dignitas, da ukrainerne nåede semifinalen, hvor Dignitas måtte se sig ude i kvartfinalen.

De danske vikinger havde ikke de store problemer med at komme ud af gruppespillet. De vandt begge deres kampe på de_nuke, hvor henholdsvis tyske PENTA formåede at skrabe ni runder til sig, imens amerikanske iBUYPOWER kun fik syv runder mod de skarpe danskere.

Natus Vincere startede turneringen godt ud, da de i deres første kamp besejrede svenske FlipSide med 16-8. Herefter faldt ukrainerne sammen, da de blev slået med 16-2 af Virtus.pro på de_nuke. I gruppens sidste kamp var FlipSide ved at slå NaVi ud, men med to matchpoint til svenskerne formåede ukrainerne at få den i overtime, som NaVi senere vandt.

Vi vil nok komme til at se NaVi veto de_nuke imens Dignitas højst sandsynligt fjerner de_cbblestone. Dignitas vælger nok de_overpass som deres map, imens NaVi vælger de_dust2. En tredje map kunne derfor blive på enten de_inferno, de_mirage eller de_cache.

Spilforslag: Dignitas vinder kampen 2-0 til odds 1,95

Alternativt (den sikre): Dignitas vinder kampen til odds 1,33

Jeg tror at Dignitas tager den kampen efter bare to maps. Danskerne så ret stærke ud i deres to kampe torsdag, imens NaVi virkelig ikke så ud som om at de havde alt på plads. Jeg tror danskerne tager kampen 2-0, fordi de har set bedre ud, og jeg tror de ville kunne slå NaVi på alle maps.

Du kan på danskespils hjemmeside også finde odds på kampene mellem Virtus.pro og PENTA samt LDLC og Fnatic. På  danskespil.dk kan du også finde odds på Starcraft 2 og Hearthstone, hvor der især er mange kampe i sidstnævnte spil.

* Tallene i artiklen er fundet kl. 02:15 fredag og kan afvige, hvis kampene har modtaget mange spil. Alle analyser og forslag til bets er lavet ud fra skribentens personlige indblik og syn på holdene. Spil altid med omtanke. Du skal være fyldt 18 år for at spille.