Ninjas in Pyjamas er som opstået fra de døde. I går var de tæt på at ryge ud af gruppespillet til ESC Gaming. I dag har piben fået en anden lyd, da de netop har slået HellRaisers overbevisende over to maps med cifrene 16-5 og 16-6. 

Især Patrik "f0rest" Lindberg var virkelig tændt på de_inferno, da han ene mand fjernede ukrainerne fra banen. HellRaisers blev udspillet på de_dust2, og selv om ukrainerne havde en god t-side på de_inferno, så var det slet ikke nok til at så slå NiP, som er det første hold i morgendagens semifinaler.

Den næste kvartfinale byder på Virtus.pro og PENTA. Det polske mandskab er kæmpefavoritter før kampen, da de smadrede både myXMG og Natus Vincere, og kun gav fire runder til deres to modstandere i gruppespillet. PENTA derimod viste med en flot CT-side mod iBUYPOWER, at hvis de skal have nogen chance for at vinde deres kvartfinale, så skal det være deres CT-side der skal vinde den for dem.

Kampen er sat til at starte klokken 14:15 og kan følges på streamen nedenunder.

Du kan se det fulde program for CS:GO, Heathstone, Dota 2, Starcraft 2 og League of Legends her, hvor dagens kampe og resultater kan findes.