Dagen i dag har stået på intensiv Counter-Strike: Global Offensive i vores studie i Århus Filmby, hvor vores finale i GDK CS:GO turneringen skulle afvikles.

Det var Copenhagen Wolves og MyXMG der skulle møde hinanden for at dyste om en præmiesum på 25.000 danske kroner. MyXMG lagde stærk ud i første map, hvor de vandt 16-2. De formåede dog ikke at holde niveauet oppe, da Copenhagen Wolves efterfølgende vandt to map - henholdsvis 16-1 og 16-4. I fjerde map var kampen en del tættere, men igen steppede Copenhagen Wolves deres spil op, og de lukkede kampen 16-13. 

Her ses Copenhagen Wolves mandskabet, der leverede bedst i finalen.

Det betyder derfor, at Copenhagen Wolves er vindere af GDK CS:GO turneringen, og kan derfor stolt løfte pokalen over deres hoveder. Pengepræmien blev dog ikke bestemt på daværende tidspunkt, da femte og sidste map skulle spilles, hvor der var yderligere 2.000 kroner på højkant. Copenhagen Wolves stoppede dog ikke ved tre sejre, og de hev altså endnu en sejr i hus. Det giver dem en pengepræmie på 18.000 kroner og selvfølgelig det gyldne trofæ. MyXMG derimod modtager en sum på 7.000 danske kroner.