Danmarks største organisation, Copenhagen Wolves, får en stor norsk saltvandsindsprøjtning, da den norske virksomhed, Diglife, har købt en stor andel af den danske organisation. Det har Copenhagen Wolves netop annonceret i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Offentliggørelsen af salget til Diglife kommer nogle uger  efter, at direktøren i organisationen, Jakob "JLK" Kristensen, fortalte i et interview, at der var store ændringer på vej i organisationen.

Wolves skal være en af de ledende i verden

Dermed er Copenhagen Wolves endt i samme klub som Ninjas in Pyajamas, der tidligere på året indgik lignende forbindelser med det norske investeringsfirma. Visionen med købet af andelene hos Copenhagen Wolves er at vækste organisationen, så den bliver en af de ledende i verden inden for sit felt.

For at få visionen til at lykkes, skal der blandt andet trækkes på erfaringerne fra Ninjas in Pyjamas, skriver Copenhagen Wolves på sin hjemmeside.

We are excited about continuing our successful growth within the electronic sports industry. The journey with NIP as brought an amazing team together. With our team, network and vast experience we are looking forward to funding and taking Copenhagen Wolves to the next level. We will be repeating and continuing the amazing journey we have had with Ninjas in Pyjamas.

- Stifter af Diglife, Hicham Chahine.

Organisationen forbliver dansk

Trods salget af andele til Diglife, fortsætter Jakob "JLK" Kristensen som direktør i virksomheden. Han vil ikke oplyse, hvor stor en andel, der er blevet solgt, men han bekræfter, at han stadig ejer størstedelen af Copenhagen Wolves.

Det er med stor stolthed i stemmen at jeg i dag kan byde velkommen til det norske investeringsfirma Diglife, som en del af Copenhagen Wolves. Dette er et stort skridt fremad for os som firma og kommer til at betyde vi nu kan være med i blandt de aller største aktører på scenen globalt.

Den enorme erfaring, viden, netværk og kapital som Diglife besidder vil give os optimale omstændigheder for at optimere alle processer i vores organisation og vores primære fokus bliver nu at løfte Copenhagen Wolves til et niveau hvor vi reelt kan udfordre de største hold i verden.

Det er selvfølgelig hårdt at opgive en del af sit livsprojekt men jeg er slet ikke i tvivl om at dette vil komme til at løfte Copenhagen Wolves til helt nye højder og derigennem kunne hjælpe Dansk e-sport fremad.

Salget til Diglife træder i kraft juridisk til nytår. Jakob "JLK" Kristensen fortæller, at der vil begynde at ske store ændringer i Copenhagen Wolves allerede fra 1. januar.