Julen er hjerternes fest – siger mand, da vi er ekstra gode ved hinanden i de kolde, men hyggelige, juledage. Det udsagn er Dignitas og Reason Gaming dog næppe enige i, da de i går udviste minimal nåde for deres modstandere.

Dignitas skal til USA

Det danske flagskib, Team Dignitas, skulle med deres nye leder på slagmarken og forsøge at kvalificere sig til MLG X Games Aspen. Først stod de over for altid underholdende Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski og hans polske landsmænd fra Virtus.pro. Trods overtid i første map endte danskerne med en komfortabel 2 - 0 sejr.

Herefter stod den afgørende kamp mod Dreamhack Winter 2014 vinderne, Team LDLC. Begge hold snuppede et map hver, før vinderen skulle findes på nuke. Dignitas har været kritiseret for deres spil på T-siden, og det var bestemt heller ikke prangende i sidste map. Dog levnede de ikke LDLC en chance som CT, hvor fantastisk samarbejde og vilde individuelle præstationer sender Dignitas til MLG X Games Aspen i januar.

Dansk fest på udebane

Reason Gaming satte sig fredag morgen til rette i flyvemaskinen med kurs mod Krefeld i Tyskland. Der havde inden turneringen været megen kritik af deres seneste præstationer, men de fik lukket munden på kritikerne på imponerende vis. Selvom de i enkelte maps havde små problemer, så sejrede de alligevel i tre ud af tre kampe mod mousesports, PlanetKey Dynamics og Alternate.

Asger ”Acilion” Larsen og holdkammeraterne kan dermed sætte sig til rette og lure dagens kampe, hvor den anden gruppe spilles. I morgen mødes nummer et og nummer to fra hver gruppe, så Reason undgår højst sandsynligt Virtus.pro ved kampstart søndag.