Det får nu konsekvenser for de spillere fra myRevenge, der forleden snød med matchfixing, da de fem spillere ikke længere er en del af organisationen. Samtidig fortæller myRevenge, at de vil gå rettens vej for at straffe spillerne for deres handlinger.

Miseren begyndte i en showkamp mellem Volgare og myRevenge tidligere på ugen. En kamp, hvor der kunne bettes skins på CSGOLounge.com. Et usædvanligt højt antal personer satsede dog på, at favoritterne fra myRevenge skulle tabe kampen, hvilket fik administratorerne fra CSGOLounge.com til at undersøge sagen.

Holdkaptajnen fra myRevenge har forklaret, at spillerne inden kampen ikke var særlig motiverede for at yde en stor indsats og at dét skulle være grunden til, at mange satsede på, at holdet tabte.

Holdkaptajnen skulle ligeledes have svoret over for organisationen, at ingen af spillerne havde en finger med i spillet i forhold til at opildne venner og bekendte til at bette imod dem, hvilket de ellers blev beskyldt for af administratorerne på CSGOLounge.com. Beskyldninger som CSGOLounge.com tilsyneladende har dokumenteret over for myRevenge organisationen.

But last night we received some screeshots that clearly prove that the players who took on VOLGARE told their friends on Facebook and Steam they were going to throw the game and suggested that they bet against the team. That is why we parted ways with the team this morning.

Derudover fortæller organisationen, at de nu vil gå rettens vej for at straffe de fem spillere for deres handlinger.

We are very sorry and shocked about what happened, and we intend to take legal action against the team in the next few days.

De fem spillere, som ikke længere spiller for myRevenge:

  • Robin "r0bs3n" Stephan
  • Antonin "TONI" Bernhardt
  • Tahsin "tahsiN" Sarikaya
  • Koray "xall" Yaman
  • Ammar "am0" Cakmak

Det er uvist, hvordan det eventuelle søgsmål vil komme til at se ud, men myRevenge vil som minimum forsøge at få kompensation for den dårlige omtale, skandalen har pådraget organisationen.