Nu, hvor femte sæson hastigt nærmer sig, er det tid til at se nærmere på nogle af de ting, der kommer i den første patch i 2015. Patch 5.1 er navnet, og den udkommer i morgen, den 15. januar, og den vil være live på de europæiske servere i løbet af formiddagen. 

Patch 5.1 vil indeholde følgende:

El Tigre Braum:

Vi har tidligere skrevet om det kommende wrestler-skin til den stærke herre, men siden sidst har vi også fået splash art til dette skin. Dette skin vil kunne fås for 975 RP.

Challenger Ahri:

Vi har ligeledes også nævnt dette skin før, og man kan se mere om det her. Der er dog kommet splash art, som kan ses herunder. Dette skin vil kunne fås for 975 RP, når det udkommer.

Nye porte ind og ud af baserne:

En lidt anderledes ændring i 5.1 vil være to nye porte ind og ud af hver base, som kun kan benyttes af det hold, basen tilhører. Man kan læse mere om de nye porte her.

Nyt item, Zz'rot Portal:

Der kommer et helt nyt item i 5.1, som har været diskuteret en del. Det er en portal, der spawner minions, der automatisk pusher imod fjendens base. Du kan læse lidt mere om det nye item her.

 

Alistar Visuel opdatering:

Alistar bliver opdateret visuelt, og han får derfor et nyt splash, et opdateret udseende ingame samt nyt ikon og nye spell ikoner, hvilket kan ses herunder. Alistars skins får også en visuel opdatering, og de kan ses her. Du kan i øvrigt læse den officielle meddelelse fra Riot Games vedrørende Alistars opdatering her.

  

Teksturopdatering til Morgana

Som et led i den opdatering af gamle modeller og teksturer, som Riot Games igangsatte sidste år, kommer der en opdatering af Morganas teksturer. 

Teksturopdatering til Volibear

I samme ombæring kommer der en opdatering af Volibears teksturer. Man kan læse Riot Games' tanker bag den fortsatte opdatering af forskellige champions' teksturer her.

Ny login screen

Starten på 2015-sæsonen bliver markeret med en ny login screen med tilhørende musik. Billedet kan findes i større opløsning (1280*800) her.

Herunder kan login-skærmen ses med musik og animation. 

Nye Summoner Icons

Med den næste sæson af LCS kommer en stribe af Summoner Icons, så spillere kan vise deres tilhørsforhold og samtidig støtte deres yndlingshold. Prisen på de nye ikoner er ikke officielt annonceret endnu, men den kommer nok til at ligge omkring 250 RP. Hver gang, der bliver købt et holds ikon, vil omkring halvdelen af RP'ens værdi blive doneret til det pågældende hold.

De ti ikoner for holdene i EU LCS kan ses her:

Da Gravity (Tidligere Curse Academy) ikke har et ikon endnu, er der indtil videre kun 9 ikoner at se for NA LCS: 

Der tages forbehold for, at nogle af disse ændringer måske ikke træder i kraft, så snart patch 5.1 rammer serverne, og der kan som altid forekomme ændringer inden de enkelte dele bliver udgivet.