I gårsdagens kvalifikation til FACEIT League 2015, var danske No Problem oppe mod Norges klart førende hold, LGB eSports. Kampen udviklede sig dog i en forkert retning, da DDoS medførte store forsinkelser og endte med, at kampen blev spillet færdig uden stream.

Det var primært LGB eSports og særligt Ruben "RUBINO" Villarroel, der var i skudlinjen for DDoS angreb, og det fik, under kampen, holdets kaptajn, Morten "zEVES" Vollan, til at komme med noget af en beskyldning mod danskerne. 

Han finder det nemlig rigtig mistænksomt, at DDoS angrebene stoppede, mens kampen var pauset, og streamen blev slået fra. Da kampen startede igen, fortsatte angrebene angiveligt, men det var kun de to holds spillere og FACEITs admins, der var klar over, at kampen blev genoptaget på netop dette tidspunkt.

Den norske kaptajns fulde udlægning af sagen kan læses herunder, hvor han også skyder med skarpt mod danskerne for ikke at være villige til at udsætte kampen.

Trods nordmændenes problemer, formåede de at besejre No Problem over to maps, hvilket medførte stor jubel fra spillernes side på sociale medier. Det var dog en knap så tilfreds Lukas "gla1ve" Rossander, som efter kampen skrev følgende på sin fanside på Facebook.

Vi tabte 2-0 mod LGB eSports. De spillede rigtig godt, og vi lavede en masse fejl. 14-16 på de_cache og 8-16 på de_mirage. Godt spillet af dem.

Jeg er dog stadig rigtig trist over, at zeves, kaptajnen for LGB, beskyldte os for at være ansvarlige for deres DDoS problemer.

Gaming.dk har været i kontakt med Danny "BERRY" Krüger for at få en uddybende kommentar om kampens forløb, men han har ikke ønsket at udtale sig om sagen på nuværende tidspunkt.