En utrolig spændende første dag ved MLG X-Games Aspen er færdigspillet, og selv om mange af de sidste kampe var med sikre cifre, så var der stadig mange overraskelser. Tidligere på aftenen havde LDLC tabt til CLG, imens de formåede at slå Fnatic. I den anden gruppe slog NiP danske Dignitas.

I den sidste kamp i Gruppe B formåede Liquid at slå CLG, hvilket betød, at alle fire hold står med en sejr og et nederlag før sidste og afgørende kamp. I den anden gruppe overraskede Cloud9, som i deres første kamp tabte til KaBuM.TD, ved at slå Ninjas in Pyjamas, imens Dignitas let slog KaBuM. Det betød, at alle hold i Gruppe A ligeledes har en sejr og et nederlag.

Det betyder at de sidste fire kampe i aften bliver direkte knald eller fald kampe om hvem der skal videre til semifinalerne. De fire favoritter, LDLC, Fnatic, NiP og Dignitas, skal alle i mod underdogs, som dog har vist, at de godt kan overraske. Programmet for i aften/nat ser således ud:

  • 19:00 - Gruppe B (bo1) - Fnatic vs.  CLG
  • 20:00 - Gruppe B (bo1) - Liquid vs. LDLC
  • 21:00 - Gruppe A (bo1) - NiP vs.  KaBuM
  • 22:00 - Gruppe A (bo1) - Cloud9 vs.  Dignitas
  • 23:30 - Semifinale (bo3) - Vinder af Gruppe A - Nummer to i Gruppe B
  • 00:30 - Semifinale (bo3) - Vinder af Gruppe B - Nummer to i Gruppe A

Kampene kan følges på MLGs egen streaming platform, hvor blandt andre Daniel "ddk" Kapadia og Robin "Fifflaren" Johansson kan opleves på skærmen.

Permalink til billede

(Dupreeh før deres sejr over KaBuM.TD ved MLG X-Games Aspen)

Permalink til billede

(Cloud9 overraskede alle, da de slog NiP overbevisende på de_nuke)

Permalink til billede

(Dignitas i kamp mod KaBuM.TD - en kamp danskerne vandt uden problemer)

Permalink til billede

(De danske vikinger var, ikke overraskende, glade over deres første sejr ved eventen)