Klokken fem onsdag morgen skyder Dota 2 Asia Championship igang med deres offline Wildcard kvalifikation. Vi kigger derfor på de to europæiske hold, som deltager i Wildcard turneringen, imod fire kinesiske hold, hvor kun top2 kommer med til det store gruppespil.

Det bliver en vigtig turnering for  Na'Vi som skal til at tage sig sammen, hvis man ønsker femte direkte invitation til The International i træk. Hvis dette bliver endnu en fiasko for den kæmpe organisation, så vil det ikke være overraskende at se endnu en udskiftning i spillerstaben. Det må dog menes, at en top2 i kvalifikationen bør være mulig for den tidligere gigant. Man må for deres skyld håbe, at de har lidt flere strategier klar, end bare at picke Troll og Magnus, som ellers har fungeret fantastisk for dem, men udenfor disse to, har der manglet noget.

Drømmen om at tilslutte sig main eventet er opnåelig, men de skal være meget mere klar end de var til Starladder tidligere på måneden.

Den anden europæiske deltager,  Powerrangers, som deltager for at bevise, at de også kan noget på LAN.Tidligere på måneden var de ligesom Na'Vi til Starladder. Det var dog ikke success, da en af deres spillere ikke fik lov til at rejse ind i Ukraine, og de var således nødt til at bruge en standin. Det resulterede i en delt sidsteplads ved LAN finalerne. Powerrangers har ellers vist sig skræmmende online den sidste måneds tid, og opmærksomheden omkring dem boomede for alvor, da de kvalificerede sig til dette event. Holdet har en meget bred pulje af helte de kan spille, og deres svar mod aggressive hold er typisk at være endnu mere aggressive. Det er også et hold, som ikke er bange for at tage Broodmother til sidst, for at straffe en eventuel grådig spillestil fra modstanderne, og dermed lukke dem helt ned, med at det plads hun skaber for sit hold.

Ligesom Na'Vi kan de med lidt held i sprøjten opnå en plads i top2, dog skal man ikke forvente, at Na'Vi og Powerrangers sætter sig på begge pladserne.