Der er netop her i dag blevet  udgivet Patch 5.2, og det betyder, at der som altid er en bunke nye ting på vej igen. Patch 5.3 er klar til at blive testet, og derfor kan vi tage et kig på, hvad den indeholder.

Indhold af Patch 5.3*:
  • Sweetheart Annie
  • Heartseeker Varus
  • Marauder Ashe
  • Marauder Warwick
  • Inquisitor Sivir
  • Inquisitor Nautilus
  • Opdateret splash til Tristana
  • Mindre client-opdateringer

Sweetheart Annie

Dette skin var egentlig allerede en del af patch 5.2, men det udkommer først omkring udgivelsen af patch 5.3 - hvilket ligger tæt på valentinsdag (14. februar) - så derfor er det med her. Dette skin vil kunne fås for 750 RP.

Heartseeker Varus

Heartseeker Varus er også i valentinsdags-tema, og det har nye animationer og effekter. Det vil sandsynligvis også blive tilgængeligt omkring valentinsdag, og vil kunne fås i shoppen for 1350 RP.

Marauder Ashe

Marauder Ashe har ikke nye animationer, men til gengæld en fuld rustning og et opdateret udseende på våbnet. Dette skin vil kunne fås for 750 RP.

Marauder Warwick

Marauder Warwick har også fået en ny rustning med helt nye teksturer og har ligeledes fået shinet sine våben - kløerne - lidt op. Dette skin vil kunne fås for 750 RP, når patch 5.3 udkommer.

Inquisitor Nautilus

Inquisitor Nautilus har fået et nyt design på sit våben - ankeret - og nye teksturer. Dette skin vil kunne fås for 750 RP.

Inquisitor Sivir

Inquisitor Sivir har også fået en ny model på sit våben og en splinterny rustning. Dette skin vil også være til at få for 750 RP ved udgivelsen.

Her kan alle de fire nye Marauder og Inquisitor skins ses side om side.

Tristana Splash Art

Tristana fik i sidste patch en opdatering, men hendes splash bliver først opdateret i denne patch. Herunder ses hendes nye splash art, loading screen billede og ikon, som det vil se ud fremover.

Ny Gamemode: Nemesis Draft

Den nye gamemode har været rygtet til at komme allerede i 5.2, men den blev udskudt til 5.3.

I al sin enkelhed går denne gamemode ud på, at hvert hold vælger modstanderholdets champions. Der er selvfølgelig mulighed for, at hvert hold kan banne 3 champions som i draft, men ellers kan alle champions vælges. Hvis man får tildelt en champion, man ikke ejer, kan man stadig spille den i Nemesis Draft, og alle på holdet kan bytte, såfremt de har lyst. 

Der følger et summoner icon med, som antageligt kan erhverves ved at spille den nye game mode, når den udgives.

Client-opdateringer

Der vil i 5.3 komme en opdatering, så man på vennelisten eller i en game lobby kan holde musen hen over et navn på en spiller, hvorefter der så vil poppe lidt info op om sidst spillede position og champion.

Det vil også fremover være muligt at indstille Camera Move Speed for både keyboard og mus individuelt.


Billederne i artiklen er taget af Lars "Fuzk" Boe i samarbejde med Zack "Moobeat" Day fra Surrender@20.

*Der tages forbehold for, at der kan forekomme ændringer inden Patch 5.3 udkommer. Patch notes for den nuværende  patch, 5.2, kan findes her.