Opdateret d. 25-5-2017

Strategispil har som genre på det seneste oplevet et comeback og der er et par interessante titler på vej i 2017. Ud af en længere liste er der her seks spændende titler, som jeg vil holde øje med. Er du fan af strategispil, så tag et nærmere kig på følgende. Hvis du ikke er til de typiske strategispil så kunne det være du har interesse for det nye Farming Simulator 2019.

Hvilket strategispil er din favorit og hvilket ser du frem til i 2017?

KØB ALLE STRATEGISPIL HER!

Warhammer 40K - Dawn of War 3

Af Relic Entertainment - Køb det her

Du kender garanteret til en af de tidligere titler fra Warhammer serien. Warhammer er nok det bedste nuværende strategispil som fortsat kommer med fornyelse og opdateringer. Den nyeste af disse er netop udgivet i slutningen af April 2017, så du finder ikke et bedre spil i øjeblikket!

Spillet følge samme strategi som tidligere, og du skal bruge dine mange enheder til at kontrollerer bestemte områder, og på denne måde slå din modstander. Hvor du også i Dawn of War 3 har mulighed for at gøre brug af de store units som Imperial Knights, Morkanauts and Wraithknights.

Spillet har også en campaign udgave, hvor man bevæger sig igennem de 3 forskellige main classes Space Marine, Ork og Eldar. Men vil der så komme ekstra udvidelse hen af vejen til Dawn of War 3? Lige umildbart vil de nok gøre brug af forskellige DLC pakker efterhånden som der skal mere content ind i spillet, hvor der eksempelvis også eksisterer andre classes i de originale brætspil som hele serien stammer fra.

Grand Ages: Medieval

Af Kalypso Media - Køb det her

Er du til spil der har sine rammer i middelalderen, så ser det kommende Grand Ages: Medieval rigtig spændende ud. Du skal forsvare og udvidde dit kongerige i en kæmpestor verden, der dækker over hele 30 millioner kvadratkilometer land. 

Man kan ikke lade være med at blive lidt betaget af den flotte grafik, der helt sikkert kommer til at skabe en lækker stemning i spillet. Kunne spillet Civilization gå mere i den retning, så tror jeg aldrig, at jeg ville forlade kontoret. 

Jeg føler mig absolut klar til at trække kronen på lokkerne og få sat pisken over mit folk, så der kan komme mad på bordet. Skal der spilles mod vennerne, så er der selvfølgelig ingen nåde. Undersåtterne skal drænes og der skal rulle hoveder. Det bliver fedt.

Might & Magic Heroes VII

Af Limbic Entertainment - Køb det her

Vi er landet ved den nu syvende version af det populære fantasi-strategispil og det ser ikke ud til at skuffe. Flere fulgte sikkert med under Gamescom 2014, hvor blandt andet IGN hostede en live gameplay demo, hvor seerne rigtig kom tæt på spillet.

Spillet beholder sin klassiske tur-baseret spillestil, der kombineres med jagten på ressourcer og kontrol over ressourcer med elementer af RPG. Ubisoft opfordrer spillerne til at oprette sig på siden og deltage i deres udviklings chat. På den måde vil spillet blive formet af og for de spillere, der allerede elsker spil-serien.

Bedøm for dig selv i live demoen, du kan se herunder.

Project Phoenix

Af Creative Intelligence Arts - http://projectphoenix.info

Her kan man tale om et nyt spil, der har fanget gamernes opmærksomhed. Projektet slog sine spæde folder på Kickstarter, hvor målet var $100.000 for at få drømmen realiseret. Det tog ikke lang tid før spillet ramte $1.000.000, hvor man jo hurtigt kan konkludere, at gamerne elsker konceptet

Der er tale om et Japanese RPG (JRPG) spil med et hold baseret real-time gameplay. Det er idéen om at blande det traditionelle japanske tegnestil med moderne design funktionalitet fra vesten, der tiltaler mange. 

Det skadede heller ikke projektet, at Nobuo Uematsu er komponisten bag musikken til spillet. Han er mest kendt for sine fantastiske kompositioner til blandt andet det megastore Final Fantasy univers. 

Se videoen og få en fornemmelse for konceptet. De udgav for en månedstid siden en kort gameplay video, der igen beviser, at man ikke skal frigive pre-alpha materiale. Gamerne kan være uforstående og nådesløse, men ikke desto mindre, giver det en lille idé om hvordan spillet formes. 

Armello

Af League of Geeks - Køb det her

Armello er et rigtig spændende tiltag, der blander normal strategi med klassisk kortspil og terningekast. Vi har set spil som Hearthstone komme mere og mere frem, og ligeldes har kortspillet Cards Against Humanity bragt den gamle følelse for kortspil tilbage, selvom det ikke helt er samme boldgade. Spillet bringer spilleren en følelse af et flot digitalt brætspil. 

Armello er ude i early access på STEAM og som du kan se i videoen herunder, har det en række fede features. Du skal med din helt kæmpe dig vej mod tronen i en flot turbaseret verden. Hvordan det kommer til at fungere når det udgives, kan vi kun glæde os til at se.

Space Pirates and Zombies 2

Af MinMax Games - Køb det her

Vi er alle nok ved at være mættet af spil og film med zombier, men du kan lige nå at få en af de mere underholdende spil med af slagsen. 

Først da jeg så titlen, klikkede jeg væk med det samme. Jeg har fået nok af zombies. Det virkede nærmest til, at alle spil skulle have et eller andet savlende hjernesugende væsen med før det var interessant. Ikke desto mindre ramte deres trailer min skærm i slutningen af december sidste år og den fangede.

Har du en kærlighed for rumspil, strategi og så med en snært af ukontrollerbar underholdning i form af zombieinfektion, så er dette spillet for dig. Du får mulighed for at dominere universet og forsøge at overleve zombieinfektionen. Perfekt søndagsspil. 

Jeg ser frem til at grine min zombie røv i laser.

Total War: Attila

Af The Creative Assembly - Køb det her

Den sidste på min liste er den seneste i Total War serien. Attila. Vi kommer ikke uden om, at Total War serien ikke har fanget så meget med sine seneste udgivelser. Attila skulle der imod bringe et nyt og flot gameplay tilbage til serien, der bør fange de gamle fans af spillet igen.

Du kan spille en af 10 faktioner og tilkøber du deres Culture Pack, åbner du op for yderligere tre vikinge faktioner. The Danes, The Geats og The Jutes. 

Personligt er den lidt af en bobler, da spillet tabte min interesse i sine tidligere udgivelser. Attila skal derfor løfte spillet i en helt anden retning og bringe noget nyt på bordet før det kan genoprette æren som det power-spil, det havde ry for at være i sine spæde dage.