Bedst som entusiastiske League of Legends-spillere var færdige med at pudse næser over, at turneringen var aflyst ved dette års Copenhagen Games, har eventet nu offentliggjort, at der alligevel bliver en turnering. 

Vil du også gerne deltage ved årets League of Legends-turnering til Copenhagen Games? Selvfølgelig vil du det! Tag et par kammerater under armen, for der er kun plads til 16 deltagende hold, så du skal være hurtig ved havelågen, hvis dig og dine fire bedste mates skal nå og være med. 

Hvordan tilmelder vi os så?

I tilmelder jer ved at købe biletter til eventet som en LoL-billet, hvorpå I er sikret en plads til turneringen. Det kræver som altid et eSports ID

Fint, fint - Men hvad kan vi vinde?

Turneringen byder på en samlet præmiepulje på 15.000 danske kroner. 

Ikke dårligt, hvilket format spilles der ved turneringen?

Der er lagt i ovnen til en kanon turnering, som forløber over hele tre dage og som er double elimination hele vejen igennem. Selve formatet kan du læse here om her.

Det lyder godt! Hvilke dage skal jeg sætte kryds i kalenderen?

Det populære event finder sted fra d. 1. april - 5. april 2015 og er som sædvanligt at finde i Øksnehallen, København. 

Selve eventet kan du læse mere om her

Skynd jer at melde jer til eventet, som foruden årets League of Legends-turnering også byder på store navne indenfor CS, FIFA og Hearthstone samt en masse spændende aktiviteter rundt i hele hallen. 

Vi ses på Summoner's Rift!